camifrankie

Okej, då kör vi igång på riktigt då! Denna blogg kommer att användas till att skriva om träning, mat och hälsa. Jag stävar efter en hälsosam livsstil, och vill gärna hjälpa så många som möjligt att hitta sin egen sunda livsstil. Jag gick en kurs i kostrådgivning i april, och ska gå fördjupningsdelen nu i oktober, och tanken är att dela med mig av den kunskap jag fått :) jag kommer även dela med mig lite av min vardag och hur mitt liv ser ut. Ska göra mitt bästaste att skriva varje dag :)

Hembiträde

Kategori: Allmänt

Har agerat hembiträde hela helgen på jobbet, städat upp efter andra och gått ut med sopor. Det sista man vill behöva göra är att ta hand om andras grejer som ett hembiträde när man kommer hem. Ändå får man ta tag i post (som lillebror klev över och struntade i eftersom han inte orkade) tror aldrig någonsin han böjt sig ner och tagit upp posten. Får tömma soporna eftersom den är överfull, och gå ner med den till soprummet själv såklart. Får tvätta eftersom det är överfullt med tvätt i badrummet, och städa upp massa disk och lämnat skräp och tomma mjölkförpackningar i köket.

När jag blir "stor" och skaffar familj ska jag anställa hembiträde. Jag har gjort min del som hemmafru redan.

Det är sådant här som man ska skriva ner på en lapp och sen slänga, för att få ur sig aggretioner utan att någon ska behöva veta. Men strunt samma ^^

Skolan gick på lite över en timme i morse. De pratade på sakta om massa onödigt så jag höll på somna flera gånger. Jag hade nog kunnat haft samma info på en kvart. Var precis som att vara tillbaka i skolan!

går på dag imorrn efter att ha gått av natt idag. Tack för den scott, min kropp o psyke älskar dig ;p

Ne ska sluta klaga nu. Måste fortsätta städa. Pusskramlove

Kommentarer


Kommentera inlägget här: