camifrankie

Okej, då kör vi igång på riktigt då! Denna blogg kommer att användas till att skriva om träning, mat och hälsa. Jag stävar efter en hälsosam livsstil, och vill gärna hjälpa så många som möjligt att hitta sin egen sunda livsstil. Jag gick en kurs i kostrådgivning i april, och ska gå fördjupningsdelen nu i oktober, och tanken är att dela med mig av den kunskap jag fått :) jag kommer även dela med mig lite av min vardag och hur mitt liv ser ut. Ska göra mitt bästaste att skriva varje dag :)

fystester

Kategori: Allmänt

idag är det 2 veckor kvar till fystesterna i sthlm för specialistofficersutbildningen. jag sitter på cykeln o trampar lite lätt nu. körde ben med jessica i lördags och värmde upp 10min på cykeln igår, så tar det lite lätt idag. började med 10min på crosstrainern och har suttit på cykeln i snart 24min. har konditionsdag idag så tänkte få ihop minst 45min.

imorrn kör jag en vilodag, och sen blir det mage med nattis på onsdag innan jobbet.
har beställt hem detox te från usa som jag började med igår kväll. man ska dricka 1 te innan sovdags, och ett annat på morgonen +2 gånger under dagen. man ska även börja varje morgon med 2 stora glas vatten med pressad citron. ska försöka hålla det en månad och se om det gör någon skillnad.

stötte på anne i fredags i gävle. var jättekul att se henne igen, och är skönt att se att hon mår bra :) jag o jess såg robocop på bio på kvällen, den var bra, lätt sevärd :) på lördag en åkte vi till bolläs och såg mustasch med larsson. ralf hade rakat av sig allt skägg och satt på sig en lång peruk. fattar inte varför. såg inte alls ut som honom :(

på söndagen åkte vi till fia en stund. fick hålla nykomlingen som snart är en månad. så liten o ömtålig, jag är alltid lika nervös när jag ska hålla i en bebis :p

det var tråkigt, men inte så oväntat, att sverige inte vann mot kanada. men dom gjorde bra ifrån sig ändå och ett silver är värt att fira :)

efter träningen idag ska jag leka med hannah o frank, ska bli mys så är bäst att jag sätter fart och blir klar här :)

Kommentarer


Kommentera inlägget här: