camifrankie

Okej, då kör vi igång på riktigt då! Denna blogg kommer att användas till att skriva om träning, mat och hälsa. Jag stävar efter en hälsosam livsstil, och vill gärna hjälpa så många som möjligt att hitta sin egen sunda livsstil. Jag gick en kurs i kostrådgivning i april, och ska gå fördjupningsdelen nu i oktober, och tanken är att dela med mig av den kunskap jag fått :) jag kommer även dela med mig lite av min vardag och hur mitt liv ser ut. Ska göra mitt bästaste att skriva varje dag :)

:)

Kategori: Allmänt

för första gången på länge, här kommer det, pappa. känns som ett konstigt ord eftersom jag i stort sett aldrig säger det. om det inte gäller någon annans pappa förstås. det känns väldigt konstigt att säga eller skriva det måste jag säga, och det är kanske sent att börja nu men jag tänkte försöka lite smått men säkert ändå att börja kalla dennis för min pappa. trots allt har han funnits i mitt liv så länge jag kan minnas och han har alltid varit som en pappa till mig. så ikväll ska jag åka hem och sova hos pappa. wow, känns verkligen som typ ett utländsk konstigt ord. borde inte vara så, alla borde ha någon att kalla pappa. och lets face it, mina framtida ungar måste ju ha en morfar, så är de bara :)

tänkte sova hos syrran i huddinge egentligen men hon svarar inte så hon får skylla sig själv :p kanske kan ta en tripp till henne imorrn med alex. nu  ska jag fortsätta kolla min mail innan middag, har endast 278st kvar ^^

Vakten

Kategori: Allmänt

Hejsan Hoppsan!

Sitter i vakten på regementet. funderar på att gå och hämta en tredje kopp te. Eftersom jag inte tycker om kaffe övertalar jag mig själv att te kan hålla mig vaken. Verkar fungera. Allt sitter ju i huvudet, som man säger (; Efter jag hämtat min kopp te ska jag gå igenom mina 300 olästa mail. Kommer inte bli roligt och det kommer ta en massa tid, men de måste ju göras.

Har suttit i vakten hela helgen, men ikväll runt 8 får jag äntligen åka hem. Eller ja, jag ska åka till sthlm för att ägna morgondagen åt min lillebror :) Känns jobbigt att vi bor så långt ifrån varandra och träffas så sällan, så det ska bli jätte kul att ses imorgon.

På fredag fyller min syster 21, roligt roligt! Då blir det tjejfest, vilket är bra eftersom jag vill hinna träffa och umgås med så många som möjligt när jag är hemma. På tisdag ska jag träffa Kevin och kolla skräckfilm i hans källare. läskigt värre! Jag måste se en komedi efter så jag lyckas sova, men jag får tydligen bara se det om jag hittar hans hatt som jag tappade bort förra helgen. Intressant. Får sätta upp lappar på stan (;

Ska försöka fixa en klipptid denna vecka också, och så skulle mamma vara gullig och boka in en massagetid åt mig på torsdag förmiddag :) På eftermiddagen sen ska jag träffa syrran. Blir antagligen att ta en runda på gymmet och kanske dra till solariumet. så risig som man är här i lumpen så behöver man fräsha upp sig lite när man kommer hem ^^ funderade på manikyr ett tag också, men dom skulle se lika hemska ut efter en dag här så det är inte riktigt värt pengarna.

Vi har pratat om att åka på en resa med plutonen i december, eftersom vi är lediga lite längre tid då. Vi har pratat om en del ställen men som de ser ut nu så blir det nog en kryssning, och sen en längre, varmare semester när alla har råd och tid.

Ne nu måste jag kolla mailen om jag ska hinna med nånting alls. har lunch om en timme sen börjar mitt nästa pass i LC.

Ha de bäst, I know I will (;

Välkommen till min nya blogg!

Kategori: Allmänt