camifrankie

Okej, då kör vi igång på riktigt då! Denna blogg kommer att användas till att skriva om träning, mat och hälsa. Jag stävar efter en hälsosam livsstil, och vill gärna hjälpa så många som möjligt att hitta sin egen sunda livsstil. Jag gick en kurs i kostrådgivning i april, och ska gå fördjupningsdelen nu i oktober, och tanken är att dela med mig av den kunskap jag fått :) jag kommer även dela med mig lite av min vardag och hur mitt liv ser ut. Ska göra mitt bästaste att skriva varje dag :)

Hälsomånad

Kategori: Allmänt

Idag är det 5e september, så jag är alltså inne på 5e dagen av denna hälsomånad jag så dumt bestämt mig för att ha. Blää. Har bara gått 5 dagar och har redan haft drömmar om att jag ätit muffins och druckit redbull. Lyxade med massa honungsmelon ikväll men är fortfarande inte nöjd. Chilinötter, popcorn, chips, kycklingskinn, pizza, pommes med dressing, choklad, ben&jerrys, vad som helst onyttighetsväg hade varit awesome just nu!

Första dagen var jag bakis och hade ont i halsen efter rökning kvällen innan, såklart. Bra start franky :p lyckades iaf ta mig ut på en joggingrunda på kvällen och lunkade runt 30min.

Andra dagen började jag jobba (natt) så simmade en timme innan jobbet. Tredje dagen joggade jag 30min igen. Var varmt, soligt och förfärligt jobbigt :p 4e dagen (igår) tog jag mig till friskis med martin och tränade armar. Idag simmade jag igen innan jobbet. Nu är jag på sista natten innan jag får åka hem och ställa om till vanlig dygnsrytm :) har lyckats ta promenader varje dag också, eftersom jag i stort sett bara sitter stilla på jobbet.

Jag har ätit ägg, räkor, kalkon, lax, blomkålsmos, broccolimos, keso, kesella, morötter, nyponsoppa (utan tillsatt socker), jordgubbar, havregrynsgröt mm. Dricker kaffe och celsius. Hittills är jag rätt nöjd med vad jag ätit, när och hur mycket. Ska bara lyckas fortsätta äta bra och träna ordentligt hela månaden ut. Sen ska jag smått börja unna mig godsaker någon gång ibland. Choklad och chilinötter är det jag saknar mest, så det kommer vara det första jag trycker i mig när jag väl låter mig sjäv ^^ har snart tagit mig igenom första veckan iaf. På söndag ska jag väga och mäta mig för att se om det blivit någon skillnad än. Hoppas det. Lättare att fortsätta då.