camifrankie

Okej, då kör vi igång på riktigt då! Denna blogg kommer att användas till att skriva om träning, mat och hälsa. Jag stävar efter en hälsosam livsstil, och vill gärna hjälpa så många som möjligt att hitta sin egen sunda livsstil. Jag gick en kurs i kostrådgivning i april, och ska gå fördjupningsdelen nu i oktober, och tanken är att dela med mig av den kunskap jag fått :) jag kommer även dela med mig lite av min vardag och hur mitt liv ser ut. Ska göra mitt bästaste att skriva varje dag :)

Dikt

Kategori: Allmänt

Ska läsa en vers ur en dikt på mormors begravning imorrn. tänkte lära mig den utantil men kommer väl glömma allt när jag väl är där ändå. den lyder iaf såhär:

Livet är likadant som det alltid har varit.
Dess betydelse har inte förändrats,
det fortsätter oupphörligt.
varför skulle jag vara borta
bara för att du inte kan se mig?

Galna Molly!

Kategori: Allmänt

Läskig katt som slåss. helt ärligt :p

kväll i silverdal

Kategori: Allmänt

var hemma hos vår moster, hennes man och våra kusiner på middag ikväll. fick lamm, mums! efterråt fick vi glass med chokladsås. man kan tycka att jessicas ser finast ut. men jag tror nog mer bestämt att min iaf ser godast ut! efter detta goda ätande hade vi lite tävlingar som jag styrde upp. de var lite olika stafetter och annat :) Jessicas glass Tobbes glassMin glass

dag 2

Kategori: Allmänt

idag träffade jag och alex min mamma, moster och kusin i vasaparken. de åkte skridskor och även jag fick prova lite. skridskorna var en storlek för stora så gick lite dåligt. ja, jag skyller på det. helt ärligt gick det jätte dåligt. jag är ingen höjdare på skridskor. bbehöver verkligen öva. måste dock säga att min mor var värre än mig. pinsamma vi är ^^

efter det gick vi till ett kafé och tog en fika. sesan var vi alla tvungna att dra oss till vårat. dags för lunch liksom (;
efter lunchen spelade vi star craft 2. alex dödade mig typ på en gång. måste verkligen köpa det där spelet och öva. öva öva öva :)

sedan åkte vi till ett annat kafé på kungsgatan och fikade, igen. ja mycket fika, men de är fett mys! köpte med oss en varsin pralin hem :) gick även in på örtagubben och gjorde lite hälso-inköp. sedan åhléns för ett lite mer feminint inköp :) ska lägga in lite bilder så fort jag kommer på hur man gör, teknisk som jag är. hehe

alex vägrar vara med på kort, så har mest sådana där han gömmer sig. men har lyckats få till någon bild när han inte hänger med (;

mamma ringde och ville att jag skulle läsa en vers i en dikt på mormors begravning. sa att jag skulle göra det. får se hur de går..

drömde om dig inatt. först bra dröm, sen gick de åt pipan. typ som vi har det i verkligheten, fast mer extremt åt båda hållen ^^

grabbarna är fortfarande på kryssning. saknar min dator. funderar på att köpa mobilt bredband. beroende av internet liksom. inte dåligt heller. iaf, ta hem den med liv i behåll! alltså inte kasta den överbord. ojoj. får ringa dom imorrn och kolla läget (: har försökt ringa både igår och idag, finns ju ingen täckning ute på havet såklart. de borde dom göra nåt åt :)

tror jag ska öva lite på star craft.
laters

sthlm city

Kategori: Allmänt

sitter hemma hos min lillebror, låtsas mamma och hennes kille i deras lägenhet på odenplan. har nyss sett en skräckfilm. några som blev mördade på en ö typ, det gamla vanliga :p agneta satt och höll händerna framför ögonen medan alex garva, hemska unge (;

deras katt molly är nog den hemska katten jag känner. är verkligen rädd för henne. vår egen lilla skräckfilm här hemma. hon attackerar, utan förvarning, jag lovar! helt galen. sitter med fötterna på en stol och är rädd för mitt liv. haha!

alex skulle ge mig en av sina fyra kuddar. så tänkte han ge mig sin fotkudde. nej tack!
försöker få mig att lukta på den också, vem uppfostrar dig pojk?! kan inte vara agneta. måste vara jonte (;

slapp tåg för en gångs skull :) åkte bil med mamma. stannade i uppsala och bytte bil. åt middag där hos tobbe och dennis också. mumsigt värre :) fick även hjälp med min blogg. hade gett upp utan er, tack grabbar!

molly är bakom mig, måste dra!

kokho kokho

Kategori: Allmänt

var på bio i gävle igår med emelie, jocke, evelyn och andreas. man måste älska att vara 5e hjulet! helt okej faktiskt. hjärnan som gör det inte okej. det var iaf the green hornet. helt okej film. var inte hemma förrän 1 igår typ så blev lite sent. men de var trevlans! satte upp lite tapeter hos emmie. vart jätte fint. mest hon som gjorde och jag var hjälpreda, men ändå! sedan gjorde hon klart mitt hår. är riktigt nöjd med det faktiskt. men det är mycket lättare med kort hår måste jag säga! får se hur länge jag har i det.

har börjat äta omega 3. ska vara bra liksom. fårse om jag märker någon skillnad. sov typ 11 timmar inatt. jag som hade tänkt åka tidigt i morse. helt omöjligt. jag som typ alltid ställer väckarklockan, även på helger. var faktiskt riktigt skönt att få sova ut. tror det behövdes!

lyssnade på radion igår på vägen hem. p3 suger! jag menar det. har alltid ogillat p3. dom pratar ständigt! hört talas om musik? jag vill ha musik. speciellt när jag är själv i bilen. hög, bra musik ska de vara. p3 kan inte leverera. brukar därför alltid bli rock klassiker. den kanalen är bra. nästan alltid musik. i like it!

har kommit fram till att helljusen på mammas bil behöver bytas. spelar ingen roll om dom är på för de gör nästan ingen skillnad. inte bra. lika så jessicas torkarblad, helt värdelösa. rutan blir skitigare än den var innan liksom. inte heller bra! i för sig ska jag väl inte säga något, min bil står avställd och parkerad utanför vårt gamla hus. har stått där några månader nu. borde nog sälja den. tar i tu med det i vår.

Trodde jag var dödssäker på vad jag ville ha

Kategori: Allmänt

det visade sig vara helt fel. konstigt de där när man tror att man vill ha något, och sen när man får chansen till det så vill man inte ha det längre. galet konstiga sådär vi människor.

vill åka skridskor!

Kategori: Allmänt

kan ingen ta med mig ut och åka skridskor innan vintern är över? kan bli kul. måste dessutom öva. vore kul att kunna spela lite hockey sen. aldrig försent you know! eller?

försöker sluta göra gubbar hela tiden. därför det ser så tråkigt ut. maha!

missnöjd

Kategori: Allmänt

har nu varit ute och letat igenom alla mina kartonger efter ett papper, utan framgång! blir så less på mig själv. att det ska vara så svårt att hålla reda på saker liksom. komma ihåg saker. det är nog min sämsta egenskap. oj oj oj :p ska leta lite till, i pärmar och så, sen blir de väl att ge upp och skicka efter ett nytt för 200 spänn. vad jag gör för dig..

har lånat ut min dator idag. till robban, tobbe, jonas och hjelm. kommer gå bra, eller? dom ska på partykryssning 40 tim, awesome! hade åkt jag med om det inte var så att jag hellre hänger med min söte lillebror på odenplan (: han tjatar att jag ska köpa star craft 2, så de blir väl att jag gör de och lirar med honom hela helgen. nice!

idag ska jag hem till emmie i bergby :) var där i, hmm, måndags?, också :) hon satte i löshår på mig då. ska sätta i lite mer idag. blev väl rätt bra, är nöjd med längden liksom. är dock inte så stort fan av limmet jag nu har i håret. var hemskt att ligga och sova på första natten. börjar bli bättre nu tror jag :p

i tisdags var jag till sthlm med jonas. han skulle tvångt åka dit och köpa one piece dräkter till kryssningen ^^ efter lite möda hittade vi iaf fram till affären. både jag och jonas provade varsin, och oj vad söta vi var! haha, hemskt fula dräkter de där! kom iaf fram till att grön nog var snyggast. han passade bra i den iaf :) får hoppas att dom andra grabbarna gör det med.

när vi kom hem igen så åt vi kina lunchbuffé, gottit värre :) tjänade in lite cash då med så då tyckte vi tydligen att det var okej att spela bort de på maskinen ^^ spelberoende jonas! inte bra (; efter detta roliga äventyr styrde vi vidare till rusta. gick in för wax och kom ut med en massa grejer (såklart) men blev bra ändå. han skulle ju tvångt ha dom där pepparkakorna, som inte ens är särskilt goda alls! men dom kostade ju bara 5kr, då måste man ha ^^
sen var de solarium som gällde. våra trötta kroppar somnade såklart. somnar alltid i solarium, så skönt! :) nu hade iaf kl hunnit blivit halv 3, så då körde jag hem jonas och åkte ner på stan. hade tatueringstid kl 15 liksom! blev riktigt bra!  gjorde sablans ont dock! aldrig mer tatuering på foten! hehe :)

mina systrar maiken och jessica mötte mig där. hade nämligen bokat in någon prova på yoga kl 17. så då drog vi dit. var hemskt trött efter denna äventyrsfyllda dag ^^, så jag både maiken och jag somnade så klart. vi är varandra lik. men hur ska man kunna låta bli att somna när man bara ligger där? med kudde och filt. ska blunda och lyssna. hade inte du somnat? jag tror de ;p

jess och maiken åkte hem till lingbo, efter att ha släppt av mig hos jonas. nyrro kom dit också, så kolla vi på hockeyn. var meningen att vi skulle åka till läkerol och se den, men var tydligen för mycket ansträngning ^^ jag lagade lyxmiddag, enligt mig själv. jag kan min mat, som sagt (;

blev kvar där över natten och åkte sedan hem med två tåget igår. då följde meuller och kevin med och så spelade vi lite spel, kollade på solsidan, lagade mat och hade allmänt trevlans :)

är lite mer grejer som snurrar runt i mitt huvud, men det tar vi en annan gång. skjuter upp det som vanligt. sånt som inte är lika roligt, utan bara jobbigt. orkar inte tänka på det just nu. vet inte vad jag vill. vet inte vad du vill att jag ska säga heller. hatar "the talk".. har bestämt mig för att ta ett bekymmer i taget. vi börjar med mormor. hennes begravning är på måndag. hatar verkligen begravningar. nästan lika mycket som jag hatar sjukhus och kyrkogårdar. vem har bra erfarenheter av något av de? men kommer nog gå bra. kanske. inte. skulle vilja skjuta upp det också, men är inte lika lätt..

farfar fyller iaf år på söndag, så då ska jag till enskede och hälsa på honom :) 

fortsättning följer.. ^^  

sömnlös tjej

Kategori: Allmänt

jag vet, jag är extremt dryg som aldrig går och lägger mig! väljer att sitta och skriva i min astråkigt blogg istället! woho (; men grejen är att jag kom på ett viktigt faktum som jag vill dela med mig av. detta är att min födelsedag är mindre än 4 månader framåt! :O I know, right?! jag fyller faktiskt 20 och det är en mycket stor dag i en persons liv. ja systemet, men även så kommer man ur dessa hemska tonåren som jag sååå har tröttnat på. dags att bli kvinna liksom. stor grej. och ja jag vet vad ni tänker, milla är långt ifrån kvinna. och ja, det kanske är sant. men vem vill inte vara ung för evigt? (;
nu kommer vi till det viktiga, woho! jag tänkte ge er god tid nu att fixa med alla mina underbara överraskningar och presenter till min födelsedag! tänker skriva ner alla roliga saker jag önskar mig här och nu, så ni skulle bara våga komma till mig sen dagen innan och fråga vad jag vill ha. nu har ni nästan 4 månader på er att fixa den perfekta presenten! borde nästan ha en tävling om vem som kan fixa den bästa. kan bli kul. för mig iaf, hehe (;
okej, jag vill ha:
mc lektioner - för hur coolt är det inte med mc? ska lätt ha en när jag blir stor ^^
segling - jag vet, det verkar rätt jobbigt att göra det. men vi behöver inte åka någonstans! bara att ha varit på en segelbåt, legat där fram topless medan solen steker, de duger fint de! (;
åka gokart - bara för att det är hur kul som helst!
hemlig resa eller aktivitet - bara för att jag älskar överraskningar :)
simma med delfiner - måste ju vara alla tjejers dröm. eller?
bli hypnotiserad - inte för att dom ska få mig att göra nå galet. mer för att kanske minnas saker man glömt eller tänka djupare. som att jag skulle kunna tänka djupare. jag är typ född för att tänka för mycket! ;p
paintball - bara för att det är roligt
klättra klättervägg - verkar också kul. jag rekommenderar denna eftersom jag vet att många vill se min magnifika bakdel från det läget (; haha, ne nu ska vi inte vara så.
campa - äventyr var ordet! helst någonstans där det inte finns mygg. kanske inomhus? (;
massage - avkoppling, javisst!
manikyr - för att alla tjejer antagligen måste ha gjort det en gång. och fina naglar kan väl aldrig vara fel :)
alborgen - för att det är barnsligt kul och för svårt! jag behöver öva. kan småbarn så måste väl jag också kunna!
spa - hur nice hade inte en spadag eller helg varit? typ awesome
tid med psykolog - bara för att det antagligen kan behövas. mest är de nog intressant.
tågkort! - behöver alla slags tågkort för att kunna resa runt och hälsa på alla. när jag muckat kan jag ju inte åka på de kortet mer, you know.
zoo - dags att lära sig vad det finns för djur?
museum - kan bli kul. iaf intressant. förhoppningsvis. hehe :)
träningsläger - jag vet, jag är inte tjock. men gud vad kul att ha någon som skriker åt en och tvingar en att träna flera timmar om dagen! ska dock få äta alla smaskigheter. det går ju liksom inte att vara utan :)
utlandsresa - älskar solsemestrar
road trip - underbart roligt! spelar ingen roll vart. bara att vara instängd i en liten bil med mina vänner med hög volym ett tag är en nice känsla!
paintball - för vem vill inte spela paintball?
jag är mycket väl medveten om att i stort sett inget av dessa är gratis och att typ alla mina vänner och familjemedlemmar är fattiga. sååå jag tänker helt och håller roligt nog betala för mig själv! så länge någon hänger med så jag slipper göra alla dessa awesome stuff ensam! :)
oj vad klockan var mycket helt plötsligt! :O dags att sova!

kära bloggläsare!

Kategori: Allmänt

jag är usel på att läsa andras bloggar. helt ärligt förljer jag inte någons, inte ens mina bästa vänner. jag tycker de är segt, tar mycket tid, och tar mig aldrig för att göra det. ringer eller skriver mycket hellre till personen och kollar läget liksom (; meeen ja, de är ju kul ändå att så många är intresserade av att läsa min sörja och få vara med om vad jag gör varje dag ^^ jag dömer er inte för att ni är nyfikna, uttråkade, stalkar, eller vad de nu är. de är jätte roligt, verkligen! hehe (; det jag vill komma fram till nu då iaf ÄR att om ni nu ändå är här, tar er till att läsa det jag så fint har skrivit, så kan ni vill lämna ett fint märke eller kommentar också? blir mycket roligare för mig då (; är rätt frustrerande att se att 30 pers har kollat en dag men man har ingen aning om vilka ^^ och om mitt liv nu är så tråkigt att det inte finns något att kommentera på, läs inte då! haha (; min syrra sa till mig igår att hon inte ens visste att jag hade en blogg. älskar det, helt underbart! haha :)
neeee, nu ska jag läsa lite ur min bok tror jag. eller inte. borde sova. ska åka till obo halv 11 imorrn. PALLA :p "mitt" rum ser ut som skit förresten. har ingen plats för mina grejer ändå så låter dom ligga överallt. mest prylar är det i sänge. tur man har stor säng. jag får ju plats iaf, huvudsaken det (; hundarna tycker inte att det är lika trevligt att ligga på så mycket prylar så dom har valt andra sovpltser. good for me! (; vet att jag kanske bör städa, men orkar inte bry mig. just av den anledning att jag också vet att ingen kommer hälsa på. vem skulle ta sig ända till lingbo bara för att få träffa underbara mig liksom? speciellt när jag så mycket hellre åker till er (;
blir ni lika glada som jag av att höra telefonen plinga? jag blir på bra humör direkt! utan att ens veta vem. det är alltid roligt att gissa innan vem det är. brukar NÄSTAN alltid ha rätt ^^ och NEJ det är inte för att det endast finns en person som vill skriva till mig! hehe (; det jag vill säga med detta är att messa mig! do it! just to make me smile (;
mitt liv går upp och ner. pendlar varje dag, hela dagarna. och trots det som hände, så känns det helt okej just nu :) kanske av den anledning att jag ska flytta till uppsala snart förhoppningsvis. kanske är det för att jag har långledigt. jag vet inte. men det känns i varje fall helt okej :)
jag vet, jag gör alldeles för många smilegubbar. hela tiden nästan blir det att jag gör en. men det vore inte jag utan den okej! ni kan ju inte se mitt face in action just nu så ni får liksom föreställa er av gubbarna. nu kan ni ju kanske tro att jag flirtar med precis alla som läser precis hela tiden men nej! är bara glad av mig you know. var faktiskt en gång jag skickade ett mess utan gubbe och fick ett svar där han frågade om jag var sur. endast för att jag inte hade gjort en gubbe. så nu gör jag gubbar så att alla kan se att jag INTE är sur eller på dåligt humör. haha, weird, jag vet (; (; (;
sov gott! I know i will (;

ångest, och mer där till..

Kategori: Allmänt

hej hej!
igår var det fest hos syrran! kom en massa folk och det var galet trevligt. jag som älskar ölspel fick lära mig ett nytt vilket är ett stort gilla (om detta nu hade varit facebook), woho (; men sen blev man ju självfallet för full, slutar tänka med hjärnan, och gör misstag. som vanligt! var inte ett litet denna gången heller. kom överrens med jess idag att vi ska fly byn, flytta till uppsala snarast! eller sthlm. tänkte sätta mig ner och söka lite jobb nästa vecka. INTE i gävleborg. har gjort mitt här känns det som ^^ vet att jag har mina nämnder och så här så blir väl att åka hit för dom. passa på att träffa familjen och vännerna då med.
jag förstör allt jag ser och rör på. nej men jag sårar mina vänner. alltid. de är inte okej.
natten var härlig iaf! somnade vid halv 7 eller något sådant. efter att jag lagat all jessicas mat och sedan bara ätit lite grann för att sedan slänga in resten i kylen! grattis, matlådor till dig! kevin tyckte det var för starkt. vekling. (;
dagen efter åkte iaf jag, jessica, meuller och kevin till atalanta och käka go pizza. precis som förra helgen. snyggt gäng vi är ^^ meuller åt inget som vanligt. fattig som han är. sök jobb och flytta med oss till uppsala! ska säga de till dig nästa gång vi ses (;
sen släppte vi iaf av meuller hemma hos sig innan vi andra drog till gävle. där släppte vi av kevin i farliga sätra. jag låste dörrarna ^^ vet aldrig vad som kan hända där!! :O haha ne men de var bara på skoj, såklart :)
jag och syrran drog vidare till söder där vi hämtade upp maiken och felix. gick hem till jonas och hämtade katten som han inte kan/vill ha längre. så felix fick den istället :) har döpt den till stekarn, för han är fett stek! (;
resan fortsätter till valbo där vi handlar leksaker och godis till katterna :) maiken handlade även något spel till hundarna. vet inte hur det ska fungera men ja, de blir nog bra ^^ var även in på dressman. felix köpte kostym. fett stilig han blev!! allvarligt, totalomvändning. när vi kom in i affären hade han mjukisbyxor hängandes under rumpan. liksom kom igen felix! haha (; ne men du är gullig grabben!
jag köpte tre slipsar till som han kunde ha. blev en lite sen födelsedagspresent :)
jag lyssnade även på ett meddelande som jag hade fått inatt av oppmans kompis, dan. var ett mycket intressant meddelande som fick både mig och min lillasyster att vika oss dubbla. i stort sett. galet gulligt var det iaf. har inte ringt honom som han bad mig göra dock. haha :)
vi blev hungriga av allt shoppande så då tog vi drive in på donken ^^ felix bjöd oss, gullig som han är :) jag tog nuggets och hot wings. mums!! efter valbo blev det sandviken! handlade mat på willys. efter tog vi drive in, igen! de var meuller som skrev och var hungrig så vi köpte med oss en burgare hem till honom ^^
ÄNTLIGEN kom vi iaf hem till lingbo :) då blev de att kolla lite på tv, se till att katten gjorde sig hemmastadd, och ja, vi spelade även warcraft. tre olika sorters också vilket det tydligen finns. blev helt förvirrad. men ja, kul var det inte. kanske gick in med fel inställning till det från början men ändå. håller mig nog till de gamla klassikerna, diablo, starcraft och age of empires (; blir dock nästan aldrig något spelande nu för tiden. kanske har jag vuxit ifrån det ^^ min lillebror vill att jag ska köpa starcraft 2 och spela det med honom. visst vore det väl kul, vet bara inte när jag ska ha ork och tid att spela ;p ska iaf åka ner till honom på torsdag och vara där hela helgen. sen åker jag till pappsen i uppsala på söndag!
på tal om pappa så har han erbjudit sig att skaffa större lägenhet i uppsala! en som jag kan få egen ingång till och eget badrum! eget rum också såklart (; låter iaf toppen! de blir istället för en studentlägenhet som jag annars tänkt fixa. så om han är allvarlig i sitt erbjudande och allt går vägen så flyttar jag till uppsala så fort det blir klart! känns underbart bra! måste fly från allt ockelbodrama ^^ blir även närmare till enköping :) hoppas på att jag ska få ett deltidsjobb där också som väktare. så jag kan plugga på högskolan och jobba efter lumpen. denna tjej har drömmar (;
imorrn ska jag och jess åka hem till emelie i bergby. ska bli jätte roligt! var för länge sedan vi umgicks nu. saknar henne en massa :) sen på tisdag ska jag tatuera mig. rosa pantern på foten :) sedan yoga med syrrorna, och sedan middag hos jonas. lyx middag till och med! kött och pommes, som vanligt ^^ lovar att han kommer be mig köpa med mig det också. de gör han jämt. tänker dock inte godkänna! :p
har inga planer för onsdag än så länge. så ring, ring och fajtas om en dag med mig! haha ;)
nu ska jag se film :)
kokho kokho

trevlig ledighet!

Kategori: Allmänt

helt obeskrivligt skönt att vara ledig. kunna sova, kolla filmer, sitta vid datorn, skriva med vänner och umgås med familjen! bara att kunna gå in på ica och träffa folk som man kan prata med. hur härligt som helst. ändå har jag än så länge bara varit ledig i 3 dagar. har massa dagar kvar :)
blev sent igår igen. denna gång läste jag inte utan kollade på film. easy a. har också sett the tourist som jag har sett ett tag men inte fått tillfälle. kollar på de två sista avsnitten av the big bang theory också. massa lata sängtimmar har det blivit ^^ somnade iaf vid tre eller något sådant igår, så kom upp sent idag också. har läst lite i min bok och spelat spel med syskonen.
till frukost blev det två ägg (gick lite bättre att skala idag), till mellanmål en mandarin och en kiwi och till lunch tre skivor rostbiff och en massa tomater. lyckades att inte äta något igår natt. mycket stolt över mig själv faktiskt ^^ nu sitter jag i köket med min kopp te och funderar över middagen. kött, ja tack! bad syrran köpa med sig en massa kött åt mig igår :)
mina syskon har försvunnit. är nog på övervåningen. jag brukar vara inne i mitt och inte riktigt vara så uppmärksam på vad som händer runt omkring mig, tyvärr. tycker dock inte om att missa roliga händelser och umgängen, så idag när jag låg i sängen och hörde jessica fråga maiken om dom skulle hitta på nåt så gick jag upp på en gång och ville vara med ^^
ikväll blir de fest hos jess så vi åker dit efter vi ätit tror jag. ska slänga mig i duschen först bara. läste i en tidning att det inte är bra för huden att duscha för ofta. att man kanske bara ska duscha någon gång i veckan. inte använda deo heller. att dom typ slutat med dom grejerna i usa. vissa iaf. låter helt galet. snuskigt värre ^^ men man skulle tydligen ta bort de bra fettet som satt på huden eller nå sådant. skit samma, jag tänker duscha :p
min mormors begravning är den 31 januari. alltså rätt snart. tycker verkligen inte om begravningar. speciellt nu när hon, nu när vi var där för ett tag sen, om hur jag var på min pappas begravning. att jag grät hysteriskt hela begravningen och inte kunde sluta. visst kommer jag ihåg det..

självgoogling

Kategori: Allmänt

har ni någonsin googlat på er själv? jag gjorde det nyss och hittade en artikel och bild från när jag jobbade i gallerian i gävle en "tjejkväll". var lite roligt :) hittade också från när jag gick brandmansutbildningen i somras. annars brukar man bara hitta från facebook, bloggen och politiken typ. de är ju inge roligt alls :p det är lite roligt vad man kan hitta. mitt namn fanns under en rubrik där det stod: låtskrivare lockas till gotland. eller nåt sådant. eftersom jag inte skriver låtar så förstår jag inte hur jag kunde hamna med där ^^ det är riktigt skönt att vara den enda med mitt namn faktiskt. behöver inte blandas ihop med någon liksom. blir av en egen sort. men det har nog alla redan märkt att jag är ;p
imorrn blir de fest hos syrran. kanske sover där. vore mys :) ska dock inte dricka något. försöker som sagt hålla mig nyttig och hälsosam, och bli fit till sommaren i australien (;
joggade 20 min idag, de kändes bra (: någonstans på vägen iaf. tänkte försöka komma upp tidigt imorrn också, gå till gymmet som finns här. har aldrig varit där och de är bara några hundra meter här ifrån så de är verkligen dags!
idag åt jag två ägg till frukost, en kopp hälsofil till lunch, kött med grönsaker och lite keso till middag och jordgubbar till efterrätt. det har gått riktigt bra faktiskt. druckit några koppar te i mellan åt också. är dock svårast nu. är alltid på kvällen/natten jag brukar trycka i mig all skit. massa mat och godsaker brukar de kunna bli :p men ska försöka hålla ut ^^ läsa lite i min bok och sen sova. syskonen sitter på övervåningen och spelar warcraft 3 eller nå sånt. jag orkar inte vara med. tänkte försöka somna i hyffsad tid. dessutom är jag så dålig så jag bara dör hela tiden. blir inte roligt för någon, hehe (;
god natt!

58,6

Kategori: Allmänt

imorse när jag ställde mig på vågen vägde jag 58,6 kilo. rätt nöjd faktiskt. så länge jag ligger under 60 är det ingen fara liksom (; magen känns lagom platt och livet rullar på liksom. vill dock ändå ha en ännu lite trim kropp till sommaren. ska inte behöva skämmas i bikinin (;
min frukost idag blev 2 ägg och en kopp te. eller ja, nästan två ägg, nästa allt följde med skalen. gick inte så bra för mig att skala med andra ord ^^ teet hare jag inte fått i mig än. är lite seg idag. låg uppe och läste ut min bok igår. blev vär att somna runt tre tiden eller så. vaknade därför rätt sent. typiskt ^^ har iaf duschat och ätit, så nu blir de att hälla i mig teet, springa upp och borsta tänderna, gå ut med hundarna på långpromenad, och sedan börja med dagens ärenden :)
mitt te är fortfarande på gränsen till för varmt. jobbigt när man har bråttom på morgonen liksom. måste komma ihåg att dra igång vattenkokaren det första man gör. hunden sitter och stirrar på mig. ser ovanligt ledsen ut. tror hon vill ut och gå. aaron springer runt i sin egen lilla värld som vanligt. men jag vet att han kommer börja skälla, hoppa och bli extremt glad när jag reser mig och han förstår att vi ska gå ut. söta hundar, javisst, dock lite jobbiga. får noll privatliv liksom. spelar ingen roll att man har dubbelsäng, man får ligga och skeda hundar vilket som. det jobbiga är att dom alltid ska ligga på en, inte bredvid. men men, klarar familjen av dom varje dag så ska väl jag orka med dom den lilla tid jag är här :p
ne nu måste jag komma igång. ha de bäst!

morgondagens schema

Kategori: Allmänt

ska snart sova. blir bara så beroende av datorn när man väl är inne. speciellt när den är så liten att man kan ligga i sängen och ha den på magen :p
ska läsa lite sidor ur boken, sen sova tänkte jag.
imorrn blir de att ta en sväng med hundarna, minst 30 min tänkte jag :) sedan hämta in ved, tvätta, läsa igenom papper och mail, handla och tvätta, simma och sola tänkte jag hinna med också. har även fått en lista av mamma med lite ärenden att göra. telefonsamtal och liknande. ska bli kul ^^ är skönt att ha lite saker att göra när man är ledig. börjar klättra på väggarna efter bara några timmar annars :p
på onsdag ska jag tatuera mig. en ofärgad rosa panter på foten ^^ låter lite komiskt. var pappas favorit så den är för honom. är annars inte så stort fan av att tatuera in sådana slags figurer. men det blir symboliskt liksom.
kollade på studentlägenheter i uppsala idag. vill man ha en schyst på 40kvm så kostar det typ 4200 i månaden. helt galet. vart får man dom pengarna ifrån om man är student liksom? vägrar ta lån. räntor är inge roligt alls. vill inte bo hemma nå mer heller. efter att ha bott hemifrån några år, sedan behöva flytta hem igen, så vill man inte stanna hemma länge liksom. blir som en tillfällig lösning. mestadels av mina prylar är i kartonger ute i boden. längtar tills man får nåt eget och kan slänga fram allt, kolla på gamla minnen :) skulle gjort de nu men är alldeles för mycket snö för att komma ut där.
kanske måste skaffa mig en room mate om det ska gå ihop, men de är de värt. kanske inte ens blir uppsala jag flyttar till. fast ska man plugga så är de nog där. eller i lund kanske, men det är så långt bort. skulle inte palla att vara så långt ifrån alla

tingsrätten

Kategori: Allmänt

idag var första gången för mig som nämndeman i tingsrätten. när det var över hade jag en känsla som verkligen inte går att beskriva i ord. man har liksom suttit där och gjort ett val som kommer att påverka ett antal personer resten av deras liv. själv har man aldrig yttrat ett ord till dom. bara lyssnar några timmar på vad de har att säga. är otroligt svårt att bestämma någons öde sådär. rädd att man väljer fel. men denna gång var jag rätt säker på min sak. tingsrätten är mäktig, helt klart. får en överväldigad och exalterad känsla som är svår att tänka sig. jag har aldrig känt den förr. kom liksom in på högvarv, glad och orolig på samma gång. låter som en drog typ ^^ fick läsa domareden, var spännande, men gick inte till som jag trodde det skulle. man märker att man sett alldeles för mycket på film. väntade mig värsta stora salen, så kom man in i ett litet minirum. mysigt (; är nog dock inte lika mysigt nästa gång och man dömer en mördare eller nåt :O
är inne på 5e boken av mari jungstedt, sen är det bara två kvar. då går jag över till de tre jag fick i julklapp, sen kan jag köpa fler (; är enormt sugen på att köpa fler böcker. helst från fakta avdelningen. kan vara riktigt intressant. men det känns ju dumt att köpa fler när man har 5st olästa som ligger och väntar liksom.
idag efter tingsrätten så åkte jag direkt till ockelbo och hann gå på slutet av mötet med socialnämnden. fick skriva på tystnadsplikt. med alla eder och tystnads plikter jag har nu, är det mäkta svårt att veta vad jag egentligen får säga och inte. man kan tycka att det kanske är bäst att inte säga något alls då. men nu är det ju så att detta är mitt liv, min vardag. självfallet vill jag prata om det. hur tråkig blir jag inte annars? ska jag bli en sådan där person som bara svarar "bra" när någon frågar hur dagen har varit? DÖ TRIST! :)
har legat och myst med min katt sasha en sväng. hon lade sig i mitt knä rätt länge på eget bevåg, lekte lite med min bok och telefon ett tag till och med. sedan flyttade hon och lade sig vid mina fötter istället. var tydligen inte så roligt när jag skvätte vatten i ansiktet på henne. finns det ingen katt som uppskattar vatten och dess härlighet?
jag har fått tillbaka min klocka av jonas ÄNTLIGEN. var verkligen på tiden. väntar du dig en medalj och tack-kyss nu? även fast jag är otroligt glad att ha tillbaka den, vore det ju bäst om du inte slarvat bort den från början (;
har en massa ärenden att utföra imorgon, så nu blir de till att sova. självklart skriver precis någon på msn för det. varför skriver utlänningar som man inte har någon aning om vilka de är? de liksom addar någon random och bara börjar skriva. förstår inte grejen :p
kyss god natt!

vill tatuera! (:

Kategori: Allmänt

..

Kategori: Allmänt

ibland går det inte att hålla emot tårarna. bara att hoppas på att ingen ser.. tänker på min mamma och min familj och önskar jag vore hemma i dessa tider. älskar er <3

ledsen

Kategori: Allmänt

i natt dog min mormor. vet inte vad jag ska göra så jag låtsas som ingenting just nu. vill inte prata om det här eller deppa ner stämningen för någon. visste att det skulle hända. var beredd på det, ändå känns det så overkligt. får leva med att jag träffade henne för sista gången på julafton och annandagen. underbart. så trött på döden. tredje i min familj som dör i cancer dessutom. am I next? vill typ slå sönder saker. men tror jag ska gå ut runt huset och röka en cigg istället. eller några. i ensamhet, sen komma tillbaka in och låtsas vara den där glada tjejen utan problem igen. what I do best! på fredag får jag iaf åka hem och dricka min vikt i alkohol. kommer bli nice.
Sleep Tight!

besviken!

Kategori: Allmänt

vi gjorde hemlig tomte bland oss i rummet, så alla 8 skulle få en varsin att köpa julklapp till. jag fick en bok av hamza, tack en massa! :) meeen, jag köpte 3 par gulliga sockor i snygga färger och med söta figurer på till linus, som han bara lämnade på bordet! sket i dom totalt och åkte hem. inte vidare tacksamt. jag som lade ner så mycket tanke i dem. skulle köpa liknande som jag har eftersom han sade att mina var så grymt fula. och så sa han faktiskt att han också ville ha sådana. eller ljög du? :O inte okej ;D förresten så är dom grymt söta och sköna så om inte han tar dom imorrn när han kommer så tänker jag det (;

min 20års dag

Kategori: Allmänt

har funderat lite över min 20års dag. skulle vilja hitta på en massa skoj! funderar även på att ha en fest med baltema. skulle vara nice. får se vad det blir :)

ett bra år

Kategori: Allmänt

japp, detta är ett bra år. av flera anledningar. detta år kommer jag att mucka, woho! jag kommer även att fylla 20år, ännu mer woho! dessutom kommer jag att spendera en månad i australien med sara :) förhoppningsvis kommer jag även att börja plugga och hitta mig en lägenhet i sthlm eller uppsala. så det kommer att bli ett spännande och händelserikt år för lilla mig :)
kommer antagligen att stå och hänga på dörren till systemet på min födelsedag. jag fyller ju härligt nog på en fredag :) dock fredag den 13e så vi får ju se hur det går :p
jag har äntligen bestämt mig för att köpa en htc. har tröttnat totalt på min gamla nokia ^^ ska bara fixa fram pengarna först (;
jag har fått tillbaka min minidator, sköööönt! lite komiskt eftersom en kille jag inte träffat (förrän jag hämtade datorn) har haft den hemma hos sig sedan i somras. galet!
enligt min bok är det okej att sola solarium ibland, yay! man ska heller inte dricka mjölk, ännu mer yay eftersom jag inte tycker om mjölk ^^ men man ska heller inte dricka bubbelvatten, vilket är rätt typiskt eftersom jag inte tyckte om det alls för ett år sedan men nu älskar det. speciellt svårt nu också eftersom vi fått en massa loka flaskor till vakten. that's right flaskor, inte burkar. storslaget!
idag bröt jag mitt nyårslöfte. persson tvingade mig! hon fyller 20 och insisterade på att alla skulle äta tårta. en prinsesstårta och en daimtårta. åt en liten bit av varje och fick ont i magen, typiskt! men de var gott :)
fia fyller också 20 idag, massa grattis till dig! :)
nästa fredag har vi glitterfest hemma hos loyes pappa. har glitterfest varje år. detta är första året jag inte pallar att hyra lokal :p kommer hem på fredagen liksom och måste tillbaka till enköping på söndagen så har inte riktigt tid eller energi att lägga ner på de där. hoppas dock att folk kommer lite glittriga i år istället för att bar aha med sig lite julgransglitter (; blir nog toppen! ska bli galet nice att träffa alla. blir ju inte av lika ofta längre liksom

sluta handla!

Kategori: Allmänt

internet är farligt. iaf för min plånbok. få mig att sluta handla nu! måste spara till min flygbiljett. jag är inte duktig på att spara :p
har förresten åkt snowboard två gånger nu efter jul. båda gångerna har jag ramlat och gjort illa svanskotan. gör fortfarande ont från sista gången. inte okej! ^^
om två veckor är jag ledig en hel vecka. snacka om att jag ska glassa :) och vissa som har varit ledig 4 veckor, dom vet inte hur bra dom har det. jag i stort sett bor här. inte konstigt att man ledsnar liskom, halluuu :p

the perfect guy

Kategori: Allmänt

har nu varit singel i typ ett och ett halvt år. helt galet länge. iaf enligt mig som typ aldrig varit singel förut ^^ älskade livet som singel i början. kunde göra vad jag ville, köpa vad jag ville, möblera och agera efter endast mina egna tankar och idéer. utan att behöva ha någon annan i åtanke liksom. var helt fri och kunde göra precis som jag ville. eller ja, det tog väl ett år innan jag fick göra nåt jag ville men nu är de bra. riktigt strul var de där ett tag. kommer nog aldrig riktigt förstå vad det handlade om. men men, är bara glad att det är över, äntligen!
iaf så har man ju tröttnat på singellivet nu. kanske inte helt, vill nog bo ensam ett tag och så med mina egna prylar. men man saknar närheten, you know. trött på att vara ensam. verkar dock vara för kräsen för att någonsin kunna haffa ^^ dessutom verkar alla bra killarna vara upptagna, eller alla intressanta killar för mongo och svåra att förstå (;
ne, efter allt strul i förra förhållandet så kommer det nog ta mycket för mig att gå in i ett nytt. han måste vara värd det liksom (; typ komma med överraskningar, och gilla olika aktiviteter. få mig upp från soffan liksom! hehe :) men bara dom egenskaperna verkar vara omöjliga att hitta hos männen i detta samhälle (;
helst någon som inte röker, för jag vill inte göra de nå mer. tror jag :p
får inte dricka för mycket heller. måste kunna ha vita helger liksom ^^
måste kunna festa på olika håll också, kan inte vara för limmade liksom (; kanske borde skriva upp mig på en dejting sida, haha :p
ne jag håller tummarna för att hitta någon snyggning i australien(; är dock galet lång tid till dess. mer än 5 månader. hur ska jag palla? ^^
haha, skriver på face med alkoholpåverkade måns, förstår typ hälften av vad han skriver ;D förstår att han varit på krogen iaf :)
ne, nu får det vara med allt drömmande, inte tid för sådant! :p har förresten köpt en bok om hur man ska äta. skulle nog aldrig läst den. don´t get me wrong, den är as bra, bara det att man typ inte får äta någonting. och det fungerar verkligen inte här i vakten :p men man kan ju göra sitt bästa.
nu blir de chill! sweet dreams

Ockelbo

Kategori: Allmänt

vår by går under. blir bara frustrerad och förbannad när jag hör folket yttra sig. hur kan man tänka så? eller bete sig så? shit alltså! inte så konstigt att byn går under och alla flyttar. allt är skit helt enkelt. styrningen lär ju ta en stor vändning om det ska bli någon skillnad. skulle vilja ta familjen och flytta där ifrån så man slipper skiten. sluta försöka och istället låta dom förstöra sig själva. känns så meningslöst ibland. hur ska vi kunna ändra på något när vi är så få och dom så många? och hur ska vi kunna växa när de är så trångsynta och rent av gnälliga!? vill förändra och göra samhället bättre, men lite hjälp tack!? galet besviken är jag verkligen. men ja, som mamma säger, vi ger inte upp. så lycka till, till oss!

lägenheter

Kategori: Allmänt

shit vad svårt det verkar vara att få tag i en lägenhet i uppsala. har knappast råd att köpa en liksom och jag vill inte hyra en lägenhet någon månad och redan ha den möblerad. nej tack. studentlägenhet verkar vara det enda alternativet. kanske enklare att stanna hemma i gävle eller ockelbo ^^ ne men rackarberget verkar vara rätt schyst. 24kvm för 3100 i månaden. helt okej, om man hade ett jobb! vilket jag också måste skaffa förstås! oj vad mycket krångel det blir. jag klagar alldeles för mycket, eller hur?! hehe ^^ ne men de blir säkert toppen! tänker vänta med att ta i tu med det tills jag kommer hem från australien eller nåt :p

2011

Kategori: Allmänt

wooho! nytt år, nya möjligheter (; ska bli spännande att se vad man får ut av detta år!
snart är det uppställning och mitt pass för natten börjar. bara 2 pass kvar, på måndag får jag äntligen åka hem! :)
linus lade ost under johannes sulor igår, hade kunnat blivit riktigt äckligt om inte johannes märkt det så tidigt ^^
det roligaste var nog att vi märkte att johannes hade sulorna i fel fot. kan inte ha varit skönt, haha!
farlig amerikansk gubbe på tv! (;

Linus Sebastian Hult!

Kategori: Allmänt

Linus ville ha en egen del i min blogg, så okej!
hmm, nu då? ^^
Linus är ute och röker just nu.
Linus är cool och typ bara bäst.
haha, ne men linus de är inge roligt att skriva om dig!
du måste förtjäna det först liksom (;
kan inte gå på kommando, gör nåt som är värt att skriva om!
gott nytt år! :)

Narnia i 3D! coolt, eller? (;

Kategori: Allmänt

Biljard (:

Kategori: Allmänt

Bowling

Kategori: Allmänt

Gotland!

Kategori: Allmänt

ja, det var kallt ute, okej?! ;)

Kategori: Allmänt

Muf

Kategori: Allmänt

Paintball :)

Kategori: Allmänt

Spanien!

Kategori: Allmänt

Studenten!

Kategori: Allmänt

Såhär sover vi i lumpen ^^

Kategori: Allmänt

London baby!

Kategori: Allmänt

Årliga gummibåtspartyt :)

Kategori: Allmänt

påsk? nej en helt vanlig kväll (;

Kategori: Allmänt

Brandmans utbildning, jag är den lilla knubbiga längst till höger ^^

Kategori: Allmänt

dags för bilder

Kategori: Allmänt

kom på att jag aldrig lägger ut bilder. det är typ obeskrivligt tråkigt med endast massa lång text, så jag tänkte försöka hitta lite snygga bilder att lägga ut (;

Jag&Linus, fett snygga, eller hur? (;

Kategori: Allmänt

aldrig nöjd

Kategori: Allmänt

varför är det så? att man alltid vill ha det man inte kan få och inte vill ha det som man har. t ex nu med mig hårfärg. färgar håret hela tiden eftersom jag tröttnar. känns som jag tröttnar på allt hela tiden. ska bli kul och se hur ofta jag kommer byta jobb i framtiden ^^ ne men iaf, när jag är blond vill jag bli mörk och när jag är mörk vill jag vara blond. därför brukar jag alltid göra så att jag är mörk under vinterhalvåret och ljus under sommaren. men nu har vintern bara börjat och jag har redan tröttnat på det mörka håret. funderar på att iaf göra lite ljusare slingor. inte konstigt att mitt hår är typ dött och i stort sett slutat växa. man kanske inte kan tro att det är möjligt, och jo visst mitt hår växer, men det är verkligen inte mycket! typ inte alls. jobbigt värre :p
men men, får se hur jag gör :) blir ju alltid bra till slut, eller?

nyår.

Kategori: Allmänt

var upp på taket på tolvslaget. drack alkoholfri champange, rökte en cigg, tände tomtebloss och kollade på fyrverkerierna. skulle kunna vara fett mys och romantiskt, helt klart! :) ne men de var trevligt. ringde lite roliga samtal till fulla lumpenvänner (:
nu är det mest segt. längtar hem. åka skridskor och pulka :)
mitt nyårslöfte har börjat! ska inte dricka läsk eller saft, helst inte oboy heller. inte äta godis, chips, glass, bullar, kakor eller något sådant förrän min vikt är nere i 57, eller tills jag är nöjd ^^
det är frustrerande att vara politiker, det är faktiskt det! är inte så enkelt som man kan tro. allt måste vara formellt, sägas rätt och så. måste uttrycka sig på rätt sätt, vara vid rätt tillfälle och blaha blaha. inget är lätt överhuvudtaget! det jobbigaste är nog pressen man får på sig, att inte avsluta saker utan klara allt, och bete sig på rätt sätt. när polarna vill göra knäppa eller busiga saker, så tänker jag bara på att det går ju inte! så kan man inte säga eller göra. alltid tänker man på vad man säger och hur man beter sig. vad som är lämpligt. vill vara vanlig ungdom med tokiga idéer och knäppa uttalanden. jag vet att jag kan vara det. har ju valt detta själv. världen fungerar bara inte som jag vill att den ska. eller nej, fel. människor i största allmänhet tänker och beter sig inte som jag vill att dom ska. men man kan ju inte förstå alla eller bestämma över någon precis ^^ men en del situationer och ageranden kan vara så frustrerande att jag inte vet vart jag ska ta vägen. egentligen bara därför jag vill vara politiker, för att förändra. till det bättre, enligt min synpunkt iaf. sen har ju alla olika såklart. får se om mina idéer och tankar går hem (; ibland tvivlar jag starkt. många verkar tänka helt annorlunda än jag ibland. kan ju inte säga vem som har rätt heller. jag tycker ju förstås att det är jag, hehe ;)

upptagen tjej, javisst

Kategori: Allmänt

blir galen på min kalender. som vanligt. nu har jag tre saker uppbokade på samma dag. kan bara välja en, såklart. vet inte vad. vill vara med på alla. om det bara fanns fler av mig. kan någon uppfinna kloning tack?! så går det när man är jag. vill hinna med allt på samma gång. inte missa någonting. vill kunna allt och göra allt. i för sig gör min höjdskräck att mycket saker inte kommer bli av men ändå. min lathet sätter stopp för en del också ^^
en man i min bok beskrev hur han kände sig. kändes som det var mig han beskrev. typ precis lika, jag lovar (;
den 13e måste jag till kista för att komplettera självskyddet som jag missade på väktarutbildningen förut. eftersom jag då var tvungen att åka hem på ett möte (såklart). skulle egentligen sitta i vakten då men har lyckats lösa det. nu är bara problemet hur jag ska ta mig dit och hem. kommer bli intressant. men ja, jag är nog född för konstiga och inte så speciellt roliga äventyr ^^
längtar såååå mycket till australien. är dock rädd att jag inte kommer att kunna slappna av där heller. kommer väl sitta och glo i min kalender och försöka planera saker hela dagarna. typ som jag gör nu. förhoppningsvis löser sig saker när lumpen är över. den tar upp så mycket tid just nu. ork också med allt resande. shit vad jag är trött på att resa. helt galet!
kanske borde skita i allt, åka hem till skogen (lingbo) och bo hos mamma tills jag är 40. det skulle hon nog allt gilla (; nej, det skulle jag aldrig kunna göra. är en riktig drömmare, alltid varit. jag ska bli någon, helt klart! inte för att jag tror på det, för lets face it, det här är ingen film precis! men ja, man kan ju alltid försöka
extrem scenskräck och höjdrädsla, det är jag det. bra camilla, bra! och ja, jag vet att alla säger att det bara är att öva bort. så är det kanske också. antagligen. säkerligen. men jag pallar inte! har ingen ork i kroppen för att tro att någonting ska lösa sig! eller ja, kroppen mår väl fint med allt soffsittande och godisätande, är nog mer huvudet det är kaos i. mer än kaos, typ vulkanutbrott!
aja, whatever, livet är toppen, och det blir bara bättre! eller hur? (; eller ^^
vet inte vad jag vill. det är det mest jobbiga. borde anställa någon som berättar för en hur man känner och så. vore toppen, verkligen (;
johannes hälsar, till min blogg, spännande :)

typ kasino

Kategori: Allmänt

om jag någon gång i mitt liv ska spela spel och köpa lotter så måste det vara nu, för så mycket otur i kärlek måste jag bara ha just nu! önskade mig en pojkvän i julklapp, vart är han? tomten kom igen! :p