camifrankie

Okej, då kör vi igång på riktigt då! Denna blogg kommer att användas till att skriva om träning, mat och hälsa. Jag stävar efter en hälsosam livsstil, och vill gärna hjälpa så många som möjligt att hitta sin egen sunda livsstil. Jag gick en kurs i kostrådgivning i april, och ska gå fördjupningsdelen nu i oktober, och tanken är att dela med mig av den kunskap jag fått :) jag kommer även dela med mig lite av min vardag och hur mitt liv ser ut. Ska göra mitt bästaste att skriva varje dag :)

All we had is gone now

Kategori: Allmänt

Äntligen på väg hem efter två veckors flängande. Tog på mässenlistan på shuffle och fick direkt impossiblelåten. Spotify vet vad jag vill ha <3

Har haft en episk helg. Gick av jobbet i torsdags, så då träffade jag hannah och nattis på fika. Sen hängde jag med martin och pulpito ett tag innan jag o pulpito drog ut o träffade hanna, öhrngren, jocke o frida :) blev askalasfulla och hade jätteskoj!
Dagen efter hämtade martin upp mig så tog vi oss till elgiganten. Jag skulle köpa sladd till min bil. Köpte fel såklart, suck :(

Sen träffade jag jocke och åt bakismat. Lyckades träffa på nattis också :))

Sen tog jag mig till säter på cruising med jess, jocke, dennis o loy. Var asroligt! Träffade på sara där också, helt random :) i lördags tog vi det lugnt i säter under dagen, åkte till stranden och hade det allmänt bra!

Sen tog jag mig vidare till östermalm och myste med kristin innan emelie, desi och jack kom. Då förade vi och träffade sedan lignell, wikström, wahlen o resten av högen på sommar! Var jättetrevligt.

I söndags åkte jag och louise till ett medium i djursholm. Hon sa massa spännande saker. Jag ska tydligen få tre barn och bo i en villa i sthlms förort när jag är runt 30 ^^ louise hade en vit själ och hade varit en nunna i sitt förra liv. Spännande ;)

Sen tog vi oss till sveavägen och träffade agneta, alex och emelie. Hängde med dom, drack lite öl o käkade på tacobar. Sen gick vi hem till henne, wikström joinade och sen träffade vi elliot och några fler på teodoras på fridhemsplan. Jag och louise knäppte typ en mille bilder på min tele den kvällen. Jag har fått en spricka över kameran så det blir ljus som ser ut som snoppar och mustascher bl a ;p

Igår var chilldag, vi åt lunch på medis, tog en kaffe på götgatan, en öl på hellströms och sen lagade viktor middag åt oss :) såg en jättekonstig film med ben stiller och tjejen från medium. Den var från 90 talet och helt spårad :p

Idag har vi shoppat lite smågrejer, färgat ögonfransar och ätit glass :) nu är jag på väg hem. Ska packa om väskan och sen ta mig till enköping för att träffa hannah bl a :) sen blir det jobb och galen detox tor-mån.

Har klipptid på mån, sen ska hannah fixa mina naglar :)))

Later <3

If everything's wrong, make it right

Kategori: Allmänt

Vaknade med en jobbig känsla. Bakis, blää. Säter nästa. Folket gör stället, säter är himmel ikväll <3

Impossible

Kategori: Allmänt

Ligger halvdöd hemma i soffan och bara gör ingenting. Inte ens tvn, datorn eller musik är på. Igår gick jag av jobbet så då gick vi ut i uppsala och sov hos mig. Måste städa nu men orkar inte. Överväger att gå till gymmet också men orkar egentligen inte det heller. Hmm, ligger kvar ett tag till :p

Ska ta mig till gävle så fort jag orkar. Har köpt grejer till mamma o dennis som jag ska lämna till dom i lingbo sen också. Vill inte vara bakis! Blää. Hade jätteskoj igår dock. Cyklade en massa när vi skulle köpa fyllekäk och övade på att cykla o svänga utan händer. Ramlade en gång bara ^^ jag blev arg på han som jobbade på donken för att all mat var så vidrig och sa att jag inte ville dö i förtid. Det slutade med att jag kom därifrån med en bit hamburgekött med sallad på. Torrt och äckligt!

Guided by a beating heart

Kategori: Allmänt

Aldrig kan det vara bra för länge. Folk bråkar, bedrar, blir ensamstående och flyttar. Det tar aldrig slut, eftersom livet är likadant som det alltid har varit.

Jag jobbar nu från i onsdags till mån. Då ska jag ta mig upp till ockelbo för att träffa mamma uppe i lingbo. Stackarn är sjuk med salmonella. På tisdag ska jag hälsa på älskade barndomsvännen fia som nu är gravid med plopp nr 2 :)
På onsdag ska jag träffa sara som är hemma några veckor från australien. Sen har jag, som tur är, inget planerat förrän på lördag då jag och syrran ska på grönan med våra småkusiner.

På måndag börjar jag jobba igen till på tor. Blä. Men på tis kommer desi hem från affe så då ska vi, tsm med emelie som bor uppe i piteå gå ut i sthlm nästa helg :) jag ska försöka hälsa på kristin i eskilstuna på torsdagen innan, och hälsa på min kusin som behöver hjälp med huset, och så vill jag träffa michelle som är hemma igen från aussi. Jaa, jag löser allt som det kommer tror jag :s

Nu ska jag chilla på jobbet med macklemore, avicii och massa kaffe. Ska försöka träna ikväll igen. Har massiv träningsvärk i benen sedan igår :))

Love

1 2 3, alla brudar ner på knä

Kategori: Allmänt