camifrankie

Okej, då kör vi igång på riktigt då! Denna blogg kommer att användas till att skriva om träning, mat och hälsa. Jag stävar efter en hälsosam livsstil, och vill gärna hjälpa så många som möjligt att hitta sin egen sunda livsstil. Jag gick en kurs i kostrådgivning i april, och ska gå fördjupningsdelen nu i oktober, och tanken är att dela med mig av den kunskap jag fått :) jag kommer även dela med mig lite av min vardag och hur mitt liv ser ut. Ska göra mitt bästaste att skriva varje dag :)

Friends

Kategori: Allmänt

Har hittat extended på vänneravsnitten och är helt överlycklig över att få se scener jag aldrig sett förut :D extas! Går igenom papper, skolgrejer o massa annat samtidigt. Får äntligen lite saker gjorda, och lyckades hitta mina ppiller som varit borta i ca 2 månader. Klart dom fanns här hemma hela tiden :p

Har läst hela eftermiddagen och tagit mig genom 240 sidor. Tar en paus och tar upp läsandet imorrn. Känns som jag tar mig in på rätt spår äntligen. Sommaren börjar avta och höstens energi kickar in. Dags att ta ansvar och planera framtid :) sommaren har varit toppenbra dock! Hunnit med massa skoj och gjort av med kopiösa mängder pengar ;p dags att spara på allvar till lägenhet. Blir nog en trea i västerås i vår för att börja plugga där med louise nästa höst :)

I feel like running away

Kategori: Allmänt

Im still so far from home
Please forgive me, i cant forgive you

Vad är döden?

Kategori: Allmänt

Livet är likadant som det alltid har varit. Dess betydelse har inte förändrats, det fortsätter oupphörligt. Varför skulle jag vara borta bara för att du inte kan se mig?

Monsters

Kategori: Allmänt

Filmen var bra ändå, så jag är nöjd :)) sitter på grekisk resturang o har ätit o myser med nada nu (:

Se alltid det positiva

Kategori: Allmänt

Blääää! Fick för mig att jag ville gå på bio, nada har sett typ allt och säger att vi kan se monsters eftersom hon skulle sett den imorrn men inte kan då. Visst ok kan bli kul! Först säger dom att det är 3d så jag måste betala för ett par äckligt jobbiga brillor, sen när jag fått biljetten ser jag att det är svenskt tal.. Alltså kom igen 135kr för en barnfilm på svenska