camifrankie

Okej, då kör vi igång på riktigt då! Denna blogg kommer att användas till att skriva om träning, mat och hälsa. Jag stävar efter en hälsosam livsstil, och vill gärna hjälpa så många som möjligt att hitta sin egen sunda livsstil. Jag gick en kurs i kostrådgivning i april, och ska gå fördjupningsdelen nu i oktober, och tanken är att dela med mig av den kunskap jag fått :) jag kommer även dela med mig lite av min vardag och hur mitt liv ser ut. Ska göra mitt bästaste att skriva varje dag :)

facebook

Kategori: Allmänt

jag håller på att radera en massa vänner på facebook. igen. har alldeles för många. skulle vilja komma ner i iaf 200 men de är svårt att ens komma ner i 400 så vi får väl se ^^ när jag gick igenom mina vänner kom jag fram till att det är en sablans massa människor i min ålder, och yngre, som har barn. känns som det är jätte många. är det för att ockelbo är så tråkigt och man vill ha nåt att leva för? är alla slarviga? går på för mycket fester? eller blir de bara så? jag vet inte, men många är väldigt unga. ut och lev, se världen. plugga. har ett jobb. nånting. stå på egna ben. men grattis iaf, jag vet att barn är underbart (:

jag börjar bli less på dig och din atityd. speciellt mot mig. tagga ner och sluta vara så extremt spydig.

på fredag blir de hemgång :) då ska jag på bio med tjejerna och hämta lite saker (förhoppningsvis) på lördag blir de utgång, woho! sen på söndag är de möte med styrelsen innan jag drar mig tillbaka till enköping. på måndag måste jag hem igen för att gå på möte med kommunfullmäktige. åker härifrån 14.30 och kommer tillbaka 22.00. för att vara där mindre än en timme. svider lite men måste göras.

jag har en sådan där läsperiod just nu. har läst tre böcker på en vecka och är inne på en fjärde. fett kul, men blir lite osocial :p

SHOBISHOO

Kategori: Allmänt

japp, nu är man tillbaka i vakten. lyckades iaf roffa åt mig en dagplats så jag slipper sitta natt :) var på ett bevakningsuppdrag idag. var inte så drygt som jag trodde det skulle vara. fick komma ut och köra en sväng. var dock inte lika kul med det snöblaskiga regnet. är lite läskigt när man står där med sin ak5a i handen, magasin i. bara att ladda, mantla och sen skjuta. uscha, farligt enkelt. har även fått skotta vatten idag och rensat löv från en brunn så det inte skulle bli översvämning ^^ spelade risk med möller och eguren också. jag vann, såklart. fast dom hade ju aldrig spelat det förut, så de berodde nog mest på det.


möller blir lite smått retad ibland för sin roliga dialekt. men så går de när man kommer från norrland (; far iväg och kolla på shärnorna!
i helgen har jag varit hos min faster och lekt med mina småkusiner, patrik och tessan. riktigt härliga ungar. älskar dom till tusen :) ska åka ner igen och vara barnvakt åt dem nån helg framöver. (har inte min kalender så vet inte datumet) ja jag vet, kalender låter galet löjligt. men så är de när man har mycket att göra och har dåligt minne ^^

i helgen har jag även träffat tre av mina syskon och min låtsas mamma. spelade risk och plump, var ut på krogen, shoppa, fika och lite annat kul. alltid lika roligt! var även till kyrkogården på fars dag. alltid lika jobbigt.

har köpt lite julklappar. ja jag vet att det är tidigt men jag har inte så mycket tid och ork annars. dessutom hittade jag en perfekt julklapp till alleman (min lillebror). köpte dessutom lite lego till småkusinerna. älskar att köpa presenter åt småbarn. dom blir så glada av så lite :) helt underbart bra livsstil!

ja, mitt liv när de gäller grabbar är ju rätt intressant. har varit det de senaste året måste jag säga. men ja, de löser sig snart hoppas jag. har iaf tröttnat rejält på singellivet som jag älskade så mycket förra året. ironiskt hur sånt kan ändra sig hela tiden. jag kan ju ha en pojkvän om jag vill, det vet jag. men jag är alldeles för kräsen (jobbigt nog) och de jag skulle kunna tänka mig att ha ett förhållande med är aldrig bra för mig, eller så fuckar jag upp de totalt ^^ men ja, jag vet vad jag ska önska mig i julklapp iaf (: och får jag ingen härligt mys pojkvän i julklapp så får jag väl fortsätta leta helt enkelt :)

och ja, du är konstig. förstår inte alls vad du menar eller vill. riktigt förvirrande typ är du. bara så du vet (;
nu måste jag hala flaggan snart så de är bäst jag kilar!
kokho kokho

dagen efter

Kategori: Allmänt

ni vet när man går the walk of shame? samma walk som kvällen innan var walk of fame :) hur märker man då skillnaden på en walk of shame och walk of fame? jo (shame) dagen efter är man inte lika snygg som man trodde att man var kvällen innan. man går inte med huvudet lika högt eller med självförtroende på topp. huvet hänger även lite extra eftersom man oftast har en sådan där jobbig huvudvärk. sminket har kletats ut sådär sexigt att man inte vill se sig i spegeln. det ser även ut som att en hel fågelfamilj har spenderat natten i ens hår, så de står överallt sådär lite snyggt. man har säkert även tappat bort något, t ex ett klädesplagg, eller så kanske man har fått med sig nåt extra. oftast en tändare. benen är lite vingligare än vanligt, man ser inte riktigt fördelarna med de där höga klackskorna längre. inte heller klänningen som är alldeles för obekväm. det enda man kan tänka på under denna walk är att komma hem. och att när man kommer hem skall man äta en massa god fet mat, och sedan sova resten av dagen. det brukar oftast bli så också. för mig idag blev det att äta pizza och sova till 16.

en vän sade till mig igår på vägen in till stan att om man har minnesluckor dagen efter, då är det kroppens sätt att säga ifrån och kanske tagga ner lite på drickandet. så ja, från och med nu skall jag, camilla franksson, tagga ner med drickandet. rejält. önska mig lycka till :)

yay

Kategori: Allmänt

är hos syrran med emelie (sessan), evelyn, madde och emma. super till det lite och mår bra. alla leker sura på mig för att jag ska vidare till gävle sen men jag vet att dom älskar mig ändå (; måste ju dit och träffa grabbsen, och förstås visa upp mig och göra gävle osäkert igen. är alldeles för sällan nu för tiden (;

har gjort en deal inom familjen att jag inte får röka på två veckor från och med imorrn. så ja, kommer antagligen bli exta mycket ikväll. kommer också bli galet jobbigt när jag kommer tillbaka hem till enköping eftersom alla mina kompisar röker. nästan alla iaf :p okej kanske inte alla, men de känns så ^^

jag vet att du är sur emelie för att du vill vara med mig hela tiden men jag har fler vänner. och jag älskar dig en massa ändå! haha. nu kommer jag be dig att följa med mig ut och röka, hoppas på ett ja, gärna! men får se vad du säger :)

australien, sara, jag älskar dig! haha (;

fest

Kategori: Allmänt

idag fyller min storasyster 21år, wow vad tiden går fort. känns som det var igår vi satt ute vid farmors sommarstuga och lekte med våra barbies. det är dock ett helt annat liv som dras längre ifrån mig varje dag.

om det tar två timmar att hitta kläder att ha på sig till en fest (en tjejfest dessutom), och fortfarande inte är helt nöjd, då är kanske dags att inse att det inte är kläderna det är fel på, utan att vi har ett problem som är mycket svårare att lösa än att bara gå till gallerian för lite nya inköp^^

ser ut som ett vrak här hemma med alla kläder utspridda överallt, orkar dock inte fixa det. bestämde mig för att sätta mig här och mysa med min katt istället. om ca en halvtimma går tåget som skall ta mig ner till ockelbo. får se om jag åker vidare till gävle sen också. händer saker där också tydligen (: svårt att vara på fler ställen samtidigt och träffa så många på samma kväll. men är det nån som ska klara det så är det väl jag (;

är grymt orolig över min lillebror. men jag tror också att han om någon kan klara sig ur detta. han är smart, med en stark personlighet och han har en familj som älskar honom till tusen. vi klarar det tillsammans <3

det känns som att jag har fler hem än jag kan räkna, men det är inget av dom som känns som mitt eget. det borde finnas ett som man tänker på automatiskt när man säger ordet hem, och jag vet att mamma vill att det ska vara här i lingbo, men njaa. jag ska skaffa mig ett eget hem, så snart jag har kommit på vart jag vill bo. kan bli var som helst just nu. måste dock bli klar med lumpen först. till dess nöjer jag mig med att bo lite överallt :)

laters