camifrankie

Okej, då kör vi igång på riktigt då! Denna blogg kommer att användas till att skriva om träning, mat och hälsa. Jag stävar efter en hälsosam livsstil, och vill gärna hjälpa så många som möjligt att hitta sin egen sunda livsstil. Jag gick en kurs i kostrådgivning i april, och ska gå fördjupningsdelen nu i oktober, och tanken är att dela med mig av den kunskap jag fått :) jag kommer även dela med mig lite av min vardag och hur mitt liv ser ut. Ska göra mitt bästaste att skriva varje dag :)

för mycket att säga

Kategori: Allmänt

känns hela tiden som att jag har för mycket att säga för att orka skriva ner det :p det är intressant hur musik och filmer kan påverka ens humör. tracy chapman är grym på att påverka mitt humör! hon är en grym sångerska som tyvärr fått utseende och röst som en kille. men grym röst har hon verkligen. sätter mig i trans.
kan inte sluta tänka på att jag måste skriva pm. kan heller inte sluta tänka på att jag måste prata om en artikel som jag inte ens har läst på seminariet imorrn. en annan sak är att jag har seminarium på torsdag som jag måste förbereda mig för. prolemet med mig är att jag håller upp allt om det är för mycket att göra. samtidigt som jag inte gillar att ha för lite att göra. får det alltid gjort, men mår dåligt på vägen. jag skulle inte se det så positivt. är dock så jag är. vet inte hur jag ska ändra på det.
har märkt att jag alltid är beroende av saker i perioder. går alltid över. antar att jag tröttnar. jag tröttnar alltid på allt. jag kan inte ens räkna hur många gånger jag bytt rum under min uppväxt. någon som jag inte verkar tröttna på är frysta jordgubbar och friends :) fast där blir det även så att det inte blir av på ett tag. så måste väl ta en paus där med ibland. hur ska man någonsin hitta sig en pojkvän om man tröttnar så lätt? inte okej