camifrankie

Okej, då kör vi igång på riktigt då! Denna blogg kommer att användas till att skriva om träning, mat och hälsa. Jag stävar efter en hälsosam livsstil, och vill gärna hjälpa så många som möjligt att hitta sin egen sunda livsstil. Jag gick en kurs i kostrådgivning i april, och ska gå fördjupningsdelen nu i oktober, och tanken är att dela med mig av den kunskap jag fått :) jag kommer även dela med mig lite av min vardag och hur mitt liv ser ut. Ska göra mitt bästaste att skriva varje dag :)

Långhelg

Kategori: Allmänt

Träningen och plugget ligger på is. Men jag jobbar på det. Eller iaf jobbar på att jobba på det ^^

Såå vad är nytt? Min mamma har fått jobb i uppsala och börjar där i mars. Hon och dennis vill köpa hus o bo tillsammans där men kan inte komma överrens om vad dom vill ha för hus. Får se hur det går där. Då ska iaf huset i lingbo säljas o så ska det köpas en lägenhet i gävle som maiken ska bo i medan hon pluggar klart.

Jag tatuerade mig i hollywood, skrev "livet är likadant som det alltid har varit" på revbenet. Självklart såg vi först efteråt att han hade glömt pricken över i:et på alltid. Typiskt!

Jag ska boka resa till australien nu när som. Ska hälsa på sara och emelie som turligt nog kommer att vara på guldkusten båda två i jan. Så de blir att åka dit tre veckor. Kommer bli skönt med värme mitt i vintern!

Igår var jag till valbo med jess, sen åkte jag till jonas, hjälpte honom att koppla in nytt ljud och kollade på skräckfilm. idag har jag varit med fia och ploppen. Lika mysigt som alltid :) jag lunchade med mamma o syrran på wijträdgårdar. Fick en räkning av mamma, inte lika nice :p

Nu är jag på väg till uppsala o ska gå på bio med nada. Sen sover jag hos tobbe o dennis inatt o ser kanske skyfall på bio med björemo o nilsson imorrn :) älska bio!

På mån fyller desi år. Jag köpte hennes presenter i valbo igår. Hoppas hon blir glad :)

Får en blälön denna månad. Men lever gött ändå :) betalar av sista kronorna på lånet denna månad :)

Nu väntar jag bara på att jess ska köpa bil så att jag kan köpa hennes :))

Tillbaka till det normala

Kategori: Plugg

Igår kväll runt 22 var vi hemma i enköping efter ca 16 dagars semester. Har inte tränat på nästan 3 veckor. Det har varit en lång vila med massa skräpmat, godis och alkohol. Idag jobbar jag till ca 21, men har det rätt lugnt på jobbet så är på gymmet nu och gör ett tappert försök att komma tillbaka efter semestern. Det tar emot hårt. Sprang på löpbandet 40min och kom 6,5km. Har ont i fötterna, är röd som en tomat, svettas massor o är trött som satan. Har fortfarande jetlag och vill helst bara sova. Men min mage känns större än någonsin så det är bara att kämpa.

Jag spelade pingis med nilsson, adolf, svärd och dahlin tidigare. Det är riktigt roligt faktiskt :) sen åt vi lunch på esset. Jag hade aldrig gjort det förut o dagens lunch hette elefantöra. Kan inte ha varit det, men gott var det :)

I helgen är jag ledig så på lör ska jag till enköping o fira älskade nada :)

Jag ligger efter galet i plugget. Känns inte bra. Skulle skriva en tenta i los angeles men lyckades bara skriva ett enda ord innan jag gav upp. Det är lätt att ignorera saker när man är borta. Men nu är det tyvärr bara att ta itag i allt igen!

Desiree ska åka till affe ett halvår i maj. Då blir jag själv i den där stora trean om vi inte lyckas hitta en roomie. Men det gör vi nog.

Måste fortsätta gymma. Det börjar se löjligt ut ^^