camifrankie

Okej, då kör vi igång på riktigt då! Denna blogg kommer att användas till att skriva om träning, mat och hälsa. Jag stävar efter en hälsosam livsstil, och vill gärna hjälpa så många som möjligt att hitta sin egen sunda livsstil. Jag gick en kurs i kostrådgivning i april, och ska gå fördjupningsdelen nu i oktober, och tanken är att dela med mig av den kunskap jag fått :) jag kommer även dela med mig lite av min vardag och hur mitt liv ser ut. Ska göra mitt bästaste att skriva varje dag :)

Aj!

Kategori: Allmänt

Funderar starkt på att slänga min epilator. Jag brukade inte ha något emot smärta alls, men nu för tiden gör det faktiskt ont :( det tar låång tid att epilera benen, och ont gör det. Lika bra att bara raka dem istället. De blir lenare så ändå. Sticker fortfarande i vänster ben, usch! Kanske iaf kan fokusera på en annan smärta än tuttarna inatt iaf. Har inte fått en god natts sömn på en vecka nu. Det gör iaf inte så värst ont längre, men det är fortfarande riktigt ovant.

Inatt blir iaf sista natten i en skön säng, sen är det tält som gäller resten av veckan. Kommer nog gå bra. Det är bara att härda ut. På torsdag lämnar jag festivalen några timmar för att åka till obo och ta bort stygnen. Ska bli skönt att få bort dom och plåstren, så man kommer närmare slutdedtinationen liksom ^^

Min datasladd lade av på jobbet idag. Riktigt ledsen är jag. Vet inte vad som hände men datorn får inte ström av kabeln längre o batteriet är dött. Så köper jag inte en ny strömsladd eller får den gamla att funka så får jag inte igång datorn. Seegt! Den har varit på jobbet sedan innan jag åkte till grekland. Undrar om det hände medan jag var borta, men då känns det som de borde ha sagt något. I dooont know :(

Betalade iaf alla räkningar idag, hyra, lån osv. Förutom telefonräkningen på mitt gamla abonnemang som jag sagt upp o inte använder längre. Fick en räkning på över 4000kr för användande av internet. Wtf??! Har inte ens använt telen. Fattar noll!

Fick iaf ett brev idag om erbjudande om parkeringsplats. Äntligen! Yay :) den platsen får klingström. Ska ställa mig i kö igen åt jennie o sen igen åt mig själv. Tog ganska exakt tre månader att få den här platsen så får nog räkna med tre månader till på nästa. Skönt att ha en iaf :)

Nu är jag helt slut. Ska försöka få några timmar sömn innan det är dags att gå upp för att packa o göra sig i ordning för peace and love. Det kommer att bli en bra vecka, och sommar :)

Skyfall!!

Kategori: Allmänt

Sitter på jobbet och grubblar över allt regn som öser ner utanför. Enligt smhi så ska det regna imorrn o på lör också. Blir att ta med sig gummistövlar o regnställ till p&l. Imorrn kl 11 far vi, jag desiree emelie och daniel :) jakobsson o wahlen tar tåget runt kl 14 o möter oss där :) tråkigt att det regnar så hemskt. För några år sedan när vi var där så var det jättefint väder med stekande sol. Riktigt härligt var det. Folk satt i bikinis o hade ölen kylda i barnpooler. Nu blir det gummistövlar o regnställ som sagt. Hoppas det inte regnar in i tältet bara :p

Shameless

Kategori: Allmänt

Började kolla på en ny serie med dennis o maiken igår, shameless. Den var riktigt bra. Handlar om en familj med 6 barn i usa, mamman har dragit o pappan är starkt alkoliserad. Barnen tar liksom hand om sig själva o varandra. Får stjäla sin frukost och börja jobba vid 9 års ålder. Har bara sett två avsnitt än men de är rätt långa. Den kom ut 2011 och har 8,5 på imdb :) finns två säsonger än så länge. Den där andra serien jag såg, american horror story, är en skräckis på 12 avsnitt. Sen tror jag inte att det kommer mer. Men den fick ett bra slut o är lätt sevärd :)

Snövit

Kategori: Allmänt

Jag såg snövit på bio med syrran ikväll. Sen åkte hon hem till sig o jag är på väg till uppsala med dennis o maiken. Jag sover där med dom och så åker jag direkt till jobbet imorrn bitti. Som tur är lämnade jag min uniform på jobbet innan jag åkte till creta. Allt ser ut att lösa sig på nå vis. I hela mitt liv så har allt verkat som pusselbitar som faller på plats allt eftersom. Allt man gör blir jättebra sedan fast man inte alls tänkte så innan. Helt fantastiskt på nåt vis :) svårt att förklara men ja, allt löser sig alltid. Om inte på det viset man hade tänkt först så på ett annat :)

Det har varit skönt att träffa de gamla vännerna igen. Det känns härligt att vi kan återsamlas för bara någon dag eller så och bara umgås, sen gå tillbaka till våra egna, nya, splittrade liv. Så länge alla har det bra på sina håll o vi kan ses som vanligt ibland, bara veta att vi har varandra, så är jag hur nöjd som helst :)

Snövit filmen var bra! Jag var lite skeptisk först när hon från de där twilight filmerna skulle spela snövit. Hon är ju alltid så tystlåten, efterbliven o nerdrogad liksom, så var rädd att hon skulle förstöra filmen. Men den var bra ändå! Hon var till och med rätt bra! Hon pratade en del i början, men hittade tillbaka till sitt rätta jag mot mitten o slutet då hon bara gapade lite o gjorde konstiga miner i långa tysta scener. Hade varit nice om hon hade haft lite mer repliker faktiskt. För nog kan hon väl allt prata?. Förutom hennes tystnad på slutet var den iaf bra med både sorg och humor! Fyra av fem toasters :)

Dålig hy=kär ?

Kategori: Allmänt

Min syster säger att man får dålig hy när man är kär. Det finns ju en massa talesätt om allt så det är väl inte sant. Min hy är sämre än någonsin just nu o jag känner mig inte kär alls. Det vore nice att vara det, för det är en underbart härlig känsla, men det verkar helt enkelt inte hända för mig. Vet inte om mina tidigare misslyckanden har fått mig att stänga av helt, bli alldeles för skeptisk mot kärlek, rädd för att bli sårad eller bara sjukt kräsen. Mycket möjligt att jag bara inte träffat rätt person än, men jag har träffat kopiöst mycket grabbar som är fina rakt in i själen de senaste åren. Klart de duger för mig, är nog jag som känner att jag inte duger för dom. Jag vet inte. Problem, problem ^^

Jag har kollat på en serie uppe hos mamma i lingbo som min lillasyster tipsat om. American horror story heter den. Helt okej men rätt freaky. Pappan i familjen i serien är iaf psykolog, och jag har tänkt många gånger att det kanske skulle vara bra för mig att gå till en sådan. Få prata ut lite till någon istället för att skriva ner alla tankar till hela världen att läsa. I min familj har vi dock växt upp med att inte prata med proffesionella om våra problem, eller med varandra. Så det har alltid tagit emot att prata med en sådan, en psykolog. Gör man det så är det något seriöst fel på en. Självklart är det inte så men det är som tankar jag får. Iaf så har jag funderat på det, tills den där psykologfarsan i serien säger att det inte funkar. Att det bara är ett sätt för folk att få känna sig speciella, tror att någon lyssnar o att allt löser sig. Det är bara något psykologer tjänar pengar på. Nog är det bara en helvrickad serie o massa strunt som kommer ur hans mun, men det stödjer ändå mina tidigare tankar o vips, så sitter jag här framför bloggen o öser ut mina funderingar istället ^^ dessutom har jag alltid känt att psykologer är till för dom utan vänner. Rätt hårt men ja, jag känner att när jag väl vill öppna mig, då vill jag göra det till någon som verkligen lyssnar och bryr sig, inte bara ställer följdfrågor o väntar på att de 50 minuterna ska gå.

återhämtning

Kategori: Allmänt

det har nu gått 5 dagar sedan min operation. jag har alltså varit i ockelbo i nästan en vecka. helt otroligt ^^ ockelbo är inte riktigt vad det brukade vara, eller så är det bara jag o mitt umgänge som har blivit för gamla :p jag lyckades iaf vara där utan att bli full en enda gång. var på en fest ända borta i bergby på midsommar, men lånade farsans bil, höll mig nykter o körde hem till mamma i lingbo runt 1 tiden. jag hade lillesyrran med mig, maiken. jag tror inte att jag har dragit med mig henne på en fest förut. har alltid tyckt att hon varit för liten. fast hon fyller ju faktiskt 17 nu i oktober. hon blev iaf alldeles för full o dryg så det var bra att vi hade bilen o kunde åka hem innan det spårade ^^ det var dennis o lisa åström som var där med sin släkt. o dom har stor släkt! helt galet, massvis med folk i olika åldrar överallt. trevligt var det :) vi lyckades spela lite kubb innan alla småtjejer hoppade in o tog över, vi spelade även ölspelet pyramiden, där dennis o lisas pappa sten fick vara med. sten som redan var riktigt dragen behöve verkligen inte sitta med ett gäng ungdomar som tvingar i varandra upp till 20 klunkar i taget (; veronica, lisa o dennis mamma, kände samma sak och försökte få sten att inte vara med. hon lockade honom med både tårta och mjölk, men det dög tydligen inte (; han fick iaf vara i mitt lag, fast han drack lika mycket ändå medan jag smuttade på någon vitamin smoothie.. efter spelet hade han svårt att stå upp, så istället lade han sig raklng på golvet o slog huvudet i tvmöblen, bra där ;) mot alla odds var han iaf uppe rätt länge till. vi dansade macarena o bugg i ladan o lite annat roligt innan det var dags för mig o maiken att fara.
fia hämtade mig i onsdags morse efter operationen. jag hade reagerat dåligt på de smärtstillande tabletterna jag fått o hade därför spytt hela natten och morgonen. inte kul att varken få i sig smärtstillande eller mat. inte ens vatten eller alvedon. så fick ligga med dropp o sova hela första dygnet efter operationen. när fia hämtade mig så åkte vi iaf till ica först för att köpa ben and jerrys o alvedo. jag klarade mig halvvägs innan jag var tvungen att gå ut o spy på parkeringen. inte trevlans! :p nu är syrran här. hon ska kolla på dennis lägenhet i gävle o kanske hyra den medan han är o pluggar i lund. laters!

en dag till operation

Kategori: Allmänt

imorrn bitti har jag operationen. börjar bli sjukt nervös. alla frågar vilken storlek jag kommer att få. dumma jag har inte den blekaste. jag vet inte! spontana dumma jag ger bort 40 papp o kör lite på känn. får se hur det blir liksom. pucko! men blir säkert bra ^^
vaknade i morse av ett brak. katten hade ner min ljusprydnad av glas från fönsterbrädan i sovrummet. jag som alltid brukar sova med stängs dörr, så katten inte ska komma in o förstöra mina gejer. nu är det glas över hela golvet. och ja, det var ungerfär 5-6 timmar sedan det hände nu, så jag är seg. somnade om och försov mig till min tvättid. skulle vara där kl 9, men vaknade 09:25. packade ihop kläderna och gick ner till tvättstugan, då jag ser att någon har börjat tvätta i alla mina tre maskiner. bitch! tydligen så får man ta maskinerna om personen inte har kommit inom en havtimma. sjukt dålig regel! man har ju två hela timmar på sig att tvätta, plus en timmes torkning. snälla tanten mitt emot använde iaf bara två av sina, så fick ta en av hennes, och sen en till av dom när hon var klar. så kl 10.45, när alla mina greklandkläder var i maskiner tog jag mig ut för en lätt springtur. valde ett håll lite spontant och tänkte ta mig tillbaka efter ca en halvtimma och lägga kläderna i tumlaren. efter några hundra meter så hittade jag en jättebra väg med elljusspår. nu var det ju ljust men på kvällen är ju lamporna bra ^^ efter ca 20 min totalt började jag känna mig smått vilsen o efter 5 min till så vek jag av på en annan stig, kom ca 1 km bort, ut på någon stig med åkrar på båda sidor och något utav en återvändsgänd. japp, jag var vilse! sprang tillbaka och fortsatte en bit tillbaka därifrån jag hade kommit. det var liksom dags att ta sig hem till tvätten! till slut hittade jag ut till motorstadion, alltså där man åker gocart. satte av längs vägen och hoppades att det var rätt håll. runt kl 11, då det var nästas tid att tvätta hade jag äntligen hittat tillbaka. hade då alltså varit borta i över en timme. blev en liten längre mortionsrunda än jag hade tänkt mig, och fick se lite andra ödedelar av enköping så det är väl inget negativt med det. hann med tvätten iaf, tog en dusch, åt frukost, borstade tänderna, hämtade kläderna från tvättstugan och har nu sett andra avsnittet av true blodd samt betalat mina räkningar. dags att dra fram damsugaren och städa upp röran i sovrummet innan jag ger mig ner på stan för att handla på apoteket innan jag ska till gymmet med ferlin.
ikväll åker jag till lingbo och sover hos mamma. sen imorrn bitti är det operation som gäller. sover över där, sen myser jag hemma hos fia med henne o elias hela onsdagen och hoppas på att kunna ta mig hem till enköping på egen hand på torsdag. eftersom jag jobbar fre-mån! sen är det peace and love som gäller. wicked! :))

Mys!

Kategori: Allmänt

Myser i soffan till mtvs morgonmusik med en kopp te o en katt som springer runt :) ska chilla några timmar, duscha, städa o kolla på en serie innan min klipptid kl 12 (: funderar på att gå ner på stan redan till kl 10 o kolla om jag kan få tid att pierca naveln idag, igen. Börjar sakna min gamla. Synd dock att jag slängde bort alla mina gamla piercingar bara för någon månad sedan :p vaknade av mig själv två gånger i morse. Var övertygad båda gångerna om att kl iaf måste vara halv 7. Lyckades iaf somna om första gången, andra gången gick det inte lika bra så gick upp för att kolla klockan. 05:47, jahapp! Gick upp o satte mig vid tvn tills sötnötarna skulle vakna :) nu har dom dragit till jobbet, blev dock rätt sent så hoppas arash hann i tid. Han var ju tvungen att byta om på jobbet också :/

Jag fick en damsugare av pappa igår som födelsedagspresent! Tack en massa <3 hatar den jag hade innan. Stor klumpig dryg sak från tv-shop, vet inte vad jag tänkte när jag köpte den för ett antal år sedan ^^ ska iaf slänga den på tippen nu o inviga min nya idag tänkte jag :) då blir sambo glad också om det är fint på golvet när hon kommer hem från jobbet ikväll ;)

Eckerölinjen var iaf asmys igår! Köpte två plattor carlsberg till peace and love, och en parfym :) en öl hade dock gått sönder när vi kom hem, så nu luktar det öl i trapphuset, hallen o i handfatet! Tur att jag är på städhumör idag! Med rätt slags musik o hög volym så blir allt roligt ;)

Arash hjälpte mig att sätta ihop mitt bord till balkongen igår, tack en massa för det :)) så nu är jag nästan klar där ute. Måste köpa med golv bara. Köpte tre paket o trodde det skulle räcka. Täckte inte ens halva ytan, hah :p

Jag är iaf ytterst nöjd med tillvaron just nu :)

slutkampen!

Kategori: Allmänt

Endast några timmar kvar på jobbet nu. sen har jag jobbat 7 av 8 nätter den här veckan! har gått förvånansvärt bra faktiskt. natthelgen med Hallgren, Strandqvist och Andersson har flytit på bra :) det här jobbet hade inte varit mycket utan alla underbara kollegor :))
nu är jag iaf ledig ända till på torsdag, då jag ska jobba några timmar åt ferlin. sen åker jag direkt till uppsala o sover där med familjen för att gå upp 06 o åka till arlanda! packade väskan till kreta när jag var hemma igår. solen närmar sig! har iaf varit skönt att jobba när det har varit så pass dåligt väder ute den här helgen.
idag ska jag träffa wikström o eventuellt wahlqvist för att kolla efter studentpresent o umgås :) sen ska jag träffa lillebror när han kommer hem från skolan, o sen möta upp arash på stureplan kl 19 för att käka middag o gå på bio. låter som en klassisk dejt. ska vi ha vår första officiella dejt ikväll tro? :) ska iaf slagga hos honom efter, för att sen ta mig hem till enköping o tvätta innan jag ska vara i uppsala på annes utspring kl 13. sen möta upp nada o ashley på leilas utspring innan jag ska ta mig hem till enköping igen, för att sen åka till uppsala igen på onsdag förmiddag, och sen tillbaka till enköping ons kväll. o sen uppsala torsdag kväll.. wow. åker fram o tillbaka mellan enköping o uppsala typ tusen gånger på bara tre dagar ^^ men jag ser det som en massa sovtid ;)
imorrn är det två veckor till min operation! verkligheten och nervositeten börjar ta ikapp! :))

Woop woop!

Kategori: Allmänt

Det börjar arta sig hemma! Efter mina 3-4 timmars sömn hämtade jennie upp mig kl 13 o så åkte vi hem till mig. Hon är en jätte gullig o trevlig tjej och ska nu flytta in med mig o klingan helgen 22a juli :) hon kommer att ta min plats i vardagsrummet. Är ju inte ett eget rum, men alltid nåt! Tömde hela utrymmet i förrådet i hallen åt henne iaf så det ska nog gå bra :) ska bli kul med någon som inte är från vakten. Både jag o desiree är sugna på att lära känna henne o lite annat nytt blod (;

jennie har fått stallplats här o ska ta med sig sin häst från sundsvall när hon flyttar ner. Jag kanske äntligen kan lära mig o rida :)) wicked!

Jag ska ringa akelius idag när dom öppnar för att ändra namnen på brevlådan, fixa med de där usla autogirot och kolla pplats. Får ställa mig i kö på en till så jennie får en också :)

Vi är snart klara med klingströms inflytt nu iaf. Ska bara handla lite på ikea o få upp saker på väggarna :)

Inatt har jag kollat på sons of anarchy! Kollade på de första avsnitten med living, sen såg jag några i säter med loye o gänget, så har snart kollat klart på första säsongen :) det är riktigt bra faktiskt! Ska försöka ta mig igenom game of thrones sen också :))

Jag är verkligen en serienörd! Följer fler än jag kan räkna ^^

Snart är det trafikpost som gäller! Sen knappa lite prio, försöka få lite sömn o sen ta mig ner till huvudstaden :)) kommer bli en lång men awesome dag!

Hem!

Kategori: Allmänt

Om 6 och en halv timma får jag åka hem :)) ska bli jätteskönt faktiskt. Har varit på jobbet för länge, jobbat natt för mycket. Blir mos i skallen :p har dock en natt kvar, men sen är jag i stort sett ledig till efter kreta :D lovely. Ska bli grymt skönt. Det blir tredje utlandsresan vi gör tillsammans. Första var en bilning ner till italien. Tobbe var bara en bebis och maiken två år så dom kommer inte ens ihåg den. Det knäppa är att vi åkte fel, hamnade i frankrike istället för italien. Japp, inte fel stad, utan fel land. Mina föräldrar borde inte få ansvaret att hålla i en karta. Vår andra resa tillsammans var till new york för tre år sedan. Mammas syster o hennes familj flyttade dit ett år så vi åkte för att hälsa på dom. Vi hyrde en bil som vi åkte runt i. Som tur var hade gps:en uppfunnits då så vi kunde komma in till manhattan istället för till canada (; nu blir det iaf vår tredje resa, och det blir en vecka på kreta. Ska bli kul att se hur min familj fungerar tillsammans på en solsemesterort med pool o stränder. Får se om vi lyckas hålla sams o ihop. Maiken har kommit in i någon fjortis/tonårs period, så hoppas hon håller sig i skinnet. Känner att hjärtat kommer att kunna skapa en hel del drama :p dom är ju typ tillsammans nu igen också, mamma o dennis. Maiken gillar det inte alls. Enligt henne är det fel o onormalt. "man kan inte ha föräldrar som är tillsammans" jag sa ju det, hon är inne i någon konstig tonårsperiod :p kommer nog gå bra. Tror jag, hoppas! Alla är så envisa o självständiga i min familj, vi kanske börjar tjafsa allihopa redan på planet dit. Skulle nog faktiskt inte förvåna någon av oss tråkigt nog ^^ hur som helst så kommer det förhoppningsvis att finnas en massa sol så att jag kan jobba på min bränna :))

Djur!

Kategori: Allmänt

Jag blir alltid glad o småsprallig när jag ser djur. Till o med fåglar ibland ^^ på patrullen inatt körde vi på grusvägen sida vid sida av en grävling. Hur coolt som helst enligt mig, jag har bara sett döda grävlingar förut :p även fast dessa djur tydligen är aggressiva o elaka, så gjorde det en del av min kväll av att se en grävling så nära o så pass lång stund :) harar har vi mer än gott om här i enköping o på jobbet. Vi ser dom varje dag, flera gånger om dagen. Men de är lika söta o fascinerande varje gång jag ser dom (:

Grubblig

Kategori: Allmänt

Jag tänker väldigt mycket. Det är nog lite min grej, och antagligen mest pga det som jag aldrig kan sova ^^ att tänka mycket kan göra en nojig o näst intill paranoid. Det gäller att akta sig för att inte gå för djupt in på sådant som gör att det inte längre är förståligt eller relevant. Samt får man passa sig för att inte vara för "på". Att tänka mycket o vara impulsiv kan göra att man slänger ur sig massa förhastade ord och handlingar utan att riktigt faktiskt tänka först. Ironiskt nog. Iaf så kan det vara lätt att ge personer fel intryck, vilket aldrig riktigt är meningen.

När du sa att du tänker på mig varje dag, så tog jag det som rätt extremt. Men sanningen är nog att jag självklart tänker på dig flera gånger om dagen, varje dag, utan att faktiskt tänka på att jag gör det.

Mögel!! :o

Kategori: Allmänt

Vi alla vet ju att bröd möglar. Oftast ser man en liten grön fläck på en skiva o slänger då hela limpan. Den här gången var det inte så alls. Stenvall drog fram en limpa ur skåpet på jobbet, och om man inte hade vetat att den inte skulle ha den där färgen så skulle man kanske inte se att den var möglig. Just det, HELA limpan var ljusgrön! Hur vidrigt som helst. Kommer drömma mardrömmar om den där limpan :p städa vaktsoldater, städa! :)

Damhandskar!

Kategori: Allmänt

Strankan tyckte att det såg ut som damhandskar, och att dom fick hans händer att se kvinnliga ut. Frågan är om det inte är philips händer som gör att handskarna ser kvinnliga ut? (;

Topplistan

Kategori: Allmänt

Kör topplistan på spotify. Kan inte bli fel :) sara har börjar på sin tatuering på överarmen. Har inte börjat lägga färg än men den ser riktigt bra ut! Hade varit roligt att vara där. Idaghar jag varit hemma i sverige en mån men känns som en evighet o saknar dom redan. Ska försöka ta mig tillbaka till australien snart. Synd att det är så grymt långt o dyrt bara :(

Jag har hittar lite spel-appar att underhålla mig med på nätterna. De är bl a hänga gubbe, fyra i rad, sudoku och wordfeud. Det gäller att hålla sig sysselsatt ^^

Ska för första gången i mitt liv göra detta rätt, och inte rusa in i något. Det får ta den tid det tar. Vill inte ha mer kaos, förvirring, besvikelse o aggressivitet. Hur det här än blir så vill jag inte ha sårat någon på vägen o jag vill vara kristallklart säker på vad jag vill. Ha tålamod vännen, du är helt klart grymt fin oavsett :)

Slickade handskar!

Kategori: Allmänt

Andersson tog på sig städhandskarna som stenvall använt flitigt hela dagen, sen ringde han o strankan in mig som ordo på kroppsbesiktning. Både creepy och sjukt kul ^^

Dödsbädd

Kategori: Allmänt

Min cykel är död för mig. Efter ca tio år har den slutligen gjort sitt. Ska lämna in den till snabba willy och se om det går att återuppliva den eller om det bara är att skicka den på kremering direkt. Den rullar inte framåt längre. Det går inte ens att sitta på den o trampa. Istället får man dra, släpa o putta den framåt. Det är sjuk träning! Däcken vobblar o åker in i bakskärmen på cykeln, samtidigt som kedjan hoppar av stup i kvarten. Ne, det enda bra med min cykel just nu är att den är blå!

Jag börjar bli riktigt less på akelius autogiro o öppettider! Autogirot har krånglat i mån o har gjort att jag fått brev från både inkasso o kommunen. Dom sa att dom fixade det i början på maj, men återigen har hyran inte dragits. Jag kan heller inte höra av mig till dom o fixa det förrän på måndag. Hoppas bara innerligt på att slippa ännu ett brev från inkasso pga akelius ofungerande autogiro. Har även stått i kö till en parkeringsplats i ca 3 månader nu o inte hört ett ljud. Nu när klingström o hennes bil har flyttat in så måste vi ju ha en pplats.

Nu har jag fixat Körkortstillstånd och teoribok för mc. Ska plugga galet i sommar o sen eventuellt Boka en intensivkurs i västerås till v 36. Vore asnice att ha mc kort innan vintern :)

Jag har extrema sömnsvårigheter. Trodde bara jag var pigg, men kan verkligen inte sova. Gick o lade mig i sängen 07:15 i morse, o somnade inte förrän runt 09:30. Kanske hade varit enklare att somna om man hade en annan kropps värme att mysa med istället för extrakudden från gaderoben på hotellrummet. Who knows ^^

Det märks att jag inte har tränat på två månader o att konditionen är nere på noll. Orkar verkligen ingenting. Känns riktigt surt, men är bara att ta tag i det.

Jag älskar att jobba den här helgen! Det så perfekt uselt väder :) man missar liksom inga härliga utedagar utan alla andra är också strandsatta inomhus. Bara att vi som är här får betalt för det (;

Jag frågade klingström imorse om jennie kanske kan flytta in hos oss. Jag frågade jennie ikväll så hon ska hämta upp mig imorrn efter ferlin kommit o bytit av mig så ska vi åka hem till mig, så får jennie o klingan träffa varandra samtidigt som jennie får se lägenheten. Kan ju vara nåt (: klingan har flyttat in alla sina saker nu iaf. Som tur var fick hon en massa bra hjälp så det gjorde inget att jag är på jobbet o inte kan hjälpa till. Ska göra mitt bästaste att hjälpa henne med kaoset hon säger är i vardagsrummet :)

Arash frågade om jag vill följa med honom på bio på måndag. Gulligt värre :) vi ska se Prometheus (tror jag att den hette). Jag är inte så uppdaterad av vad som går på bio just nu o vet inte riktigt vad den handlar om, men den hade iaf fått 8,5 på imdb så den är säkert bra :)) hur som helst så älskar jag att gå på bio, så blir nog kul hur som helst (:

Mtv breakfast club

Kategori: Allmänt

Tredje natten har gått lika bra som de två första. Kanske för att det mestadels är ljust ute, och jag sover de timmar jag behöver på dagen. Går iaf förvånansvärt bra :) har bara två nätter kvar nu, hoppas de går lika bra. Ligger i soffan o lyssnar på mtv breakfast club. Man måste älska musik, alltid (: på måndag när jag går av ska jag åka till sthlm för att möta upp wikström. Han behöver hjälp att hitta en studentpresent till sin flickvän nathalie. Gulligt :) ska iaf passa på att träffa lillebror också o förhoppningsvis styvsyrran. Sen ska jag träffa arash när han kommer hem från jobbet. Ska ta mig hem till honom i kallhäll o se hur han bor. Spännande värre. Boendet säger mycket om en person, städa galet nu vännen ;) på tisdag ska jag iaf till sthlm o gå på annes utspring. Nu tar hjärtat studenten :) det är iaf inte förrän kl 13 så ska försöka gymma o lite annat innan. Sen ska jag hem till nada på leilas studentmottagning o sen blir de utgång efter det (: på ons är det eckerölinjen o då ska sommarens alkohol inhandlas, woop! ;) ska bli nice att umgås lite med syrran. Ferlin ska på sin syrras student på torsdag så jag täcker åt henne 14-22. Sen åker vi till kreta på fredag morgon. Nu går det inte att klämma in så mycket mer i schemat, utan kommer att hålla mig tillräckligt sysselsatt den här veckan :p idag flyttar klingström in hos mig! Kommer nog att bli asbra :) lite bättre sammanhållning hemma med bra måltider, trevliga balkongkvällar o förhoppningsvis lyckas hon dra med mig ut o motionera lite ibland ;) eftersom jag täcker åt ferlin på tor så täcker hon åt mig imorrn så jag kan hjälpa till hemma. Förhoppningsvis hinner vi med en tripp till ikea också. Då ville fridström med också i så fall. Jag ska köpa grejer till min balkong. Längtar efter att få göra fint där ute :)) eftersom fridström o fanny letar efter en tredje person att bo med har jag föreslagit både bengtsson o nahjavi. Får se om någon av dom lyckas få ett hem i enköping. Vore trevligt :) nu är det uppställning, sen sova som en bebis tills jag ska försöka ta mig upp till gymmet o jobbet igen :)

Filmjölk med te

Kategori: Allmänt

Kvällens pass börjar bra! Stenvall fixar med massa bilder på oss från jobbet som ska upp på väggen. Riktigt roligt faktiskt (: Vi pratade om att hon skulle till åhlens o jag trodde hon menade nu ikväll så vi kom in på nattöppet, då någon frågade vad som har nattöppet. Stenvall svarade "jag". Klockrent (; eftersom min träning är nere på noll efter två döda månader med tropisk värme o förkylning så har jag försökt komma igång lite smått igen. Sprang en snabbis på löpbandet idag o igår. Hade velat träna mycket mer men igår blev jag avbruten av strömavbrott o larm, och idag skulle jag möta arash när han slutat jobbet. Kanske lika bra att börja lugnt efter all denna dödtid. Halsen har ju även sett bättre dagar ^^ ska iaf försöka ta mig till gymmet imorrn igen o se om man kan få in lite styrketräning också. Nu äter jag iaf min frukost, filmjölk med liten sked ur en mugg. Till detta har jag mitt gröna te. Skulle aldrig överleva utan grönt te känner jag. Är som andras kaffe kanske :p

Jobb!

Kategori: Allmänt

Igår sprang jag på bandet för första gången på två mån. Självklart går strömmen i hela enköping just då när man försöker vara duktig o komma igång med träningen :p ska försöka springa lite idag igen innan nästa nattpass. Eftersom jag tagit ledigt till kreta nästa vecka så jobbar jag kvar den här helgen istället. Jag o mina syskon hade ett vad med våra föräldrar att inte dricka alkohol eller röka från 5e januari till 5e maj. Därför får vi nu åka en vecka till kreta, all inclusive hela familjen. Ska bli jättehärligt verkligen. Poolen ska ligga precis utanför rummet o de ska finnas både gym o tennisbana. Kan bara bli bra (: pga av min operation 19e juni så får jag dock inte dricka då. Lite tråkigt eftersom det är all inclusive, men får chansen att fokusera på att träna o ta mig upp tidigt för att sola istället :) på söndag täcker ferlin åt mig på jobbet några timmar så att jag kan hjälpa klingström med flytten o åka till ikea. Jag ska köpa trägolv, bord o stolar till min balkong :) jag o klingan har en varsin balkong från våra rum, jag har morgonsolen o hon har kvällsolen, det är perfa!