camifrankie

Okej, då kör vi igång på riktigt då! Denna blogg kommer att användas till att skriva om träning, mat och hälsa. Jag stävar efter en hälsosam livsstil, och vill gärna hjälpa så många som möjligt att hitta sin egen sunda livsstil. Jag gick en kurs i kostrådgivning i april, och ska gå fördjupningsdelen nu i oktober, och tanken är att dela med mig av den kunskap jag fått :) jag kommer även dela med mig lite av min vardag och hur mitt liv ser ut. Ska göra mitt bästaste att skriva varje dag :)

finbesök och awesome stuff!

Kategori: Allmänt

när som helst så ramlar anne och jess in genom dörren hemma hos mig i enköping! :) de har med sig mammas bil som är full av mina prylar. var upp till lingbo och plockade på mig nästan allt jag hade kvar där. hade mycket mer kläder än jag trodde! får rensa en del om allt ska få plats känner jag :p de kommer med diskmaskinen också, awesome! på fre ska jag och hilmer äta middag med hanna och john. ska bli asmys :) kanske måste träffa hilmers mamma på lördag, jag är livrädd! :p nu är dom här, woho! :D

lika lätt förlorat

Kategori: Allmänt

att finna någon man gillar, och som faktiskt gillar en tillbaka är underbart. det svåra är att bara luta sig tillbaka och njuta av det. ensamheten man hade tidigare ersätts av skräckslagenhet att förlora det man har hittat. varje dag blir en kamp att hålla kvar denna nyfunne kärlek och värme. man vet att man bara borde vara lycklig och njuta av stunden, men ändå tar oroheten över och så tänker man på att det alltid kommer finnas andra som är bättre, och så undrar man vilken dag han kommer att sluta känna som vi båda känner just nu. osäkerheten finns alltid där, fast den inte borde. den är jobbig och tär på en. det värsta är att det är just sådana tankar som kan förstöra det man har. så varför inte bara släppa efter och låta det hända? att släppa in en annan människa i sitt liv kan vara det bästa man gjort. det kan även sluta i katastrof, men det vet vi ju inte förrän vi provat. dessutom brukar det i flesta fall vara värt det. allt som händer oss gör oss ju till dom vi är, och vi lär oss av både missöden och bra saker. med hjälp av mig käre vän john så har jag precis övertalat mig själv att släppa detta nu. ska njuta av det jag har och hoppas på det bästa! sen om det går åt skogen så är det framtida camillas probs (;

<3

Kategori: Allmänt

Sitter på jobbet och väntar på att kl ska bli 19. då kommer hilmer så ska vi träna innan vi går hem och ser film. känner mig aptrött idag efter nattens lilla sömn. kommer antagligen bli lika lite inatt, men är lätt värt <3
loy kom förbi en sväng idag. var astrevligt. ska åka upp till ockelbo för första gången sedan julafton nu på måndag då jag går av jobbet. har jobbat sedan i ons så ska bli skönt att åka till hemtrakterna lite faktiskt. jag och loye ska hem till jessica på mån och städa ur hennes gaderob. tydligen har hon så mycket kläder att hon inte har råd att köpa galgar ;) på tis ska jag träffa fia och följa med henne på zumba. det ser jag galet fram emot. saknar fia och hennes lilla plutt! :) sen på ons följer jess och anne med mig tillbaka till enköping. tar med mig lite grejer från mamma och passar på att få med mig diskmaskinen som står hemma hos syrran. ska bli asnice att slippa diska hela tiden. ska bara hitta någon som kan koppla in den också!
idag har jag varit helt nykter och rökfri i 6 veckor och tre dagar. känns underbart och har inte varit svårt alls än så längre! är övertygad att jag kommer klara det galant fram till 5e maj!
igår var jag på bio här i enköping med hilmer, Q, ramnfors, pulpito och riggan. vi såg hamilton, fast ramnfors har sett den förr den stackaren :p men den var helt okej! fanns bara tre rader på bion så var lite skeptisk först, men blev bra biokänsla ändå :)
har planerat in i stort sett varje dag fram till 29e mars då jag åker till australien. så typiskt mig :p men förhoppningsvis kommer jag att hinna åka runt och umgås lite med alla jag vill träffa innan jag ska åka iväg.
gått och skaffat mig en pojkvän har jag tydligen också gjort. fort har det gått. är fortfarande i smått chocktillstånd ^^ hoppas på att detta kommer gå bättre än de tidigare jag haft. känner mig mer försiktig nu. känner mig smått skräckslagen och är rädd att jag ska fucka upp de på nåt vis. men philip är en toppenkille så kommer antagligen att bli hur bra som helst.