camifrankie

Okej, då kör vi igång på riktigt då! Denna blogg kommer att användas till att skriva om träning, mat och hälsa. Jag stävar efter en hälsosam livsstil, och vill gärna hjälpa så många som möjligt att hitta sin egen sunda livsstil. Jag gick en kurs i kostrådgivning i april, och ska gå fördjupningsdelen nu i oktober, och tanken är att dela med mig av den kunskap jag fått :) jag kommer även dela med mig lite av min vardag och hur mitt liv ser ut. Ska göra mitt bästaste att skriva varje dag :)

Livsglädjedödare

Kategori: Allmänt

Cancer förstör mitt liv, min livsglädje. Först pappa, sen farmor, sen mormor och nu även farfar. Vem är näst på tur? Jag kanske. Som sagt, ingen är skonad, och det finns inget slut.

Avfärdsdag

Kategori: Allmänt

Idag är en bra dag! Igår kväll var jag på bio i uppsala med familjen. Vi såg berättelsen om pi, en helt okej film :) sen sov vi hos pappa och lillebror på botvids. Dit mamma kommer flytta in första mars, och jag själv första maj eller första juni. Det kommer bli trångt i den här lilla trean med oss fyra, plus en hund och en katt :)

Imorse väckte mamma mig runt kl 08, så gick jag ut med hunden. Sedan gick jag till affären och köpte sylt, grädde och mjölk o gjorde pannkaksfrukost, mums! :)

Sen gick jag, mamma och pappa till friskis. Vi tränade kondition och armar. Hoppas på lite mer tränigsvärk imorrn :)) var på friskis i enköping med nattis o björemo igår också så var tredje träningsdagen i rad idag. Känns skönt :)

Åt pannkakor med keso till lunch när vi kom tillbaka hem, tog en smoothie till efterrätt och nu är det hockey :)

Jag drack kaffe till frukosten, hela koppen. Har aldrig klarat mer än en klunk innan. Men det var bara äckligt de två första klunkarna, sen blev det godare hela tiden :) det var en cappuccino från pappas lyxkaffemaskin :))

Snart bär det av till australien! Planet går 17:05. Awesome!

Jag träffade nada en sväng innan bion igår och bytte julklappar. Jag fick ett läppglans, fina örhängen o en jättefin ring, tack en massa darling <3

Dumma böcker. Dumma avstånd. Dumma mig. Och dig

Kategori: Allmänt

Det kliar i hela mig efter din kropp. Just typiskt. Kanske går över?. Vill bara läsa ut den här jäkla omtalade snuskboken nu så jag kan börja på något annat som kan ge mig lite andra tankar. Nåt med mord kanske ;p

Besvikelse

Kategori: Allmänt

Det var inga pannkakor på lunchen idag, ingen soppa heller. Sjuukt besviken :( men var gott ändå, ät mig övermätt såklart, inte bra.

Har nyss kollat på ett avsnitt av en serie som heter girls med wikström o stenvall. Den var sjukt knasig :p

Nu kollat jag på hockeyn med adolfsson och pettersson. Sverige leder med 2-1 mot ryssland i andra perioden. Hoppas på seger :)

Om 50min är det middag, o jag är fortfarande mätt från lunchen. Men passar på att njuta av riktig o lagad mat innan jag ska bo på hostel o säkert kommer att leva på glass o skräpmat varje dag ^^

Jag hade hårinpackning i mitt hår igår, och fortsätter dricka b-vitamin varje morgon. Håret känns bättre, börjar bli tjockare och friskare. Älskar resultat, det är bästa motivationen att fortsätta :)

Vi sköt lite pistol tidigare idag. Precisionsskytte från 25 meter. Gick helt ok och är alltid roligt! ((:

Snö och mörker

Kategori: Allmänt

Idag är det pannkakor och soppa till lunch, i vanlig ordning varje torsdag :) mumsigt värre!

Det snöar en massa ute. Äntligen :) var rädd att det höll på att bli vår redan. Jag har varken hunnit med att åka skridskor, bräda eller skidor än.

Jag har börjar läsa fifty shades darker idag. Är en direkt fortsättning på första boken och är fortfarande helt ok.

Igår hade vi mys hemma, jag o desi. Vi gjorde pizza med rester från nyår, den blev jättegod. Vi kollade på en film som mr snygglo hade rekommenderat, 'end of watch'. Den var helt ok, lite annorlunda och sorglig på slutet. Det var många man kände igen i filmen, t ex ugly betty tjejen, hon från magic mike, pitch perfect tjejen och såklart jake gyllenhaal :))

Ikväll efter jobbet ska jag till friskis med nattis. Längtar efter bastun ((: sen imorrn går jag av månadens arbetspass! Har tvättid kl 13, sen ska jag till friskis med ulrika o sen till uppsala för att träffa nada o gå på bio med familjen. O vips så är det lördag och avfärdsdag :D

Solsträndervärmepartyvännerawesomeness.

Höums

Kategori: Allmänt

Ord som hihi och tihi är verkligen inte mina ord. Tog emot att skriva det och kändes bara fel att se det ^^ no more ;p bara en halvtimma kvar! Sen ska jag till ica o handla innan jag drar hem o gör pizza med sambo :)

Lök

Kategori: Allmänt

Sitter i lökrummet på jobbet och dricker te. Bästaste käraste te :)

Ikväll har jag ingen jour så får åka hem till min kära sambo, sova i min egen säng och gå igenom packningen inför lördagen. Imorgon är det mer jobb, ska kolla om nattis vill dra till friskis o gymma o basta efter :)

På fredag efter jobbet åker jag till uppsala med min stora resväska. Ska på bio med familjen och se berättelsen om pi. Hoppas den är bra. Sen på lördag åker jag!

Jag har läst ut boken, fifty shades of grey. Den var helt läsbar ändå, jag ska ta med mig tvåan till jobbet o börja läsa den imorrn. Eller ikväll kanske :)

Bingolotto

Kategori: Allmänt

Jag och desiree spelade bingolotto igår eftersom jag vann en ny lott sist jag spelade på jobbet med rebin kvällen innan julafton. Jag vann en ny lott. Igen. Det är allt jag orkar få ur mig idag. Längtar till andra sidan av jordklotet där jag kan glömma denna sida av världen en hel månad och bara fokusera på mig själv samtidigt som ingenting alls under solen och i havet