camifrankie

Okej, då kör vi igång på riktigt då! Denna blogg kommer att användas till att skriva om träning, mat och hälsa. Jag stävar efter en hälsosam livsstil, och vill gärna hjälpa så många som möjligt att hitta sin egen sunda livsstil. Jag gick en kurs i kostrådgivning i april, och ska gå fördjupningsdelen nu i oktober, och tanken är att dela med mig av den kunskap jag fått :) jag kommer även dela med mig lite av min vardag och hur mitt liv ser ut. Ska göra mitt bästaste att skriva varje dag :)

you're the one

Kategori: Allmänt

I have decided

When you stop chasing the wrong things,

Kategori: Allmänt

You give the right things a chance to catch you 

If you don't want anyone to find out

Kategori: Allmänt

Don't do it

Sårskorpa

Kategori: Allmänt

Sådär som man pillar på en sårskorpa, men man inte borde för att det bara blir värre, så är det med min telefon just nu. Jag pillar bort massa småbitar som gör att ytterligare delar av telens insida blottas. Tusan. Hoppas min nya kommer från desi snart :) efter denna natt är det bara en natt kvar innan jag får åka hem, ta mig till ockelbo med louise och träffa emmie, fia och släkten. Längtar :) 

<3

Kategori: Allmänt

Grattis på namnsdagen mormor <3 saknar dig

Tröttgladfattigochlat

Kategori: Allmänt

Det bästa med en resa är alltid att komma hem igen, utan tvekan. Jag älskar att resa, för att påminna mig själv om hur bra jag/vi har det här hemma. 

Jag var på ett skivstångspass med mamma på friskis igår, och jag blev helt slut i armarna. Trodde att jag hade kunnat ge mer på benövningarna, men kände att jag var helt slut i dom också när jag skulle ta de tre trapporna vi har upp till lägenheten. Dessutom har jag massa träningsvärk i benen idag, främst låren. Sköönt. 

Sprang nyss 5km utomhus. Fast klockan är 3 på natten/morgonen så är det perfekt väder ute. Älskar verkligen hösten till tusen. Sprang de två första kilometrarna med plattor i skyddsvästen, sedan tre km utan. Tänkte inte träna alls först pga träningsvärken men var grymt skönt att komma ut i friska luften. 

På fredag när jag jag slutar jobbet så åker jag och louise upp till lingbo. Var väldigt länge sedan jag träffade henne nu så ska bli jättekul :) på lördag har mamma 50års fest i frankssonhuset i ockelbo. Det ska vara peruktema och så ska vi fixa lite lekar så blir nog rätt skoj. Är alltid kul att träffa släkten också. Och så får jag träffa fia, alltid höjdpunkten med att åka upp :) 

Snart är det högskoleprovet. Jag måste plugga, men vet att det inte kommer att bli av :/ har alltid en massa att göra, men sällan det blir gjort tyvärr. 

Längtar till min nya telefon som desi beställt åt mig. Min gamla håller på att falla isär verkligen. Hålet in till mekanismen blir större och större och det är stora sprickor över hela dispalyen. Suck. Hoppas den nya telen är mer hållbar. Tror knappast att jag inte kommer att vara precis lika klantig med den iaf. 

Ska duscha och sen fortsätta läsa min bok. Började på 10e boken av marie ljungstedts serie idag :) 

seriefrossa

Kategori: Allmänt

första dagen efter semestern har gått bra! hade kunnat få lite mer gjort men är ju trots allt söndag, så kan skjuta upp lite ärenden till en veckodag. nästan alla serier har börjat nu igen så har massa att titta på! matväg så har detoxen gått rätt bra idag. jag höll det inom en 8 timmars period (11:00-18:30) och fick i mig, nyponsoppa, massa te, kalkon, keso, morot, lök, vitkål, skyr och musli. tränade ett skivstångspass med mamma på friskis också, blev helt slut. känns att jag inte tränade under semestern, fast det bara gått en vecka :( 
 
nu ska jag lyckas vända om dygnet till natt på något vis. får väl sova några timmar nu snart och sedan vara vaken tills det är dags att sätta sig på bussen till enköping. handlade mat nu ikväll så att jag ska klara mig på jobbet till på fredag. blev bär, kvarg, keso, kalkon, blåbärssoppa, morötter och blåbär/hallonkräm :) 
 
jag har ia packat upp min resväska idag och tvättat allt. skönt att få det gjort på en gång, annars kan det bli stående länge ;p lade tillbaka solkrämer och bikinis eftersom det snart skall ut och resas igen, till turkiet nästa gång! 

Portugal

Kategori: Allmänt

Har varit i portugal med familjen i en vecka för att fira mammas 50 års dag. Från lördagen då vi kom var det mulet o regn ända fram till torsdagen då det äntligen blev fint väder som höll i sig ända fram till hemresan idag :) vi lyckades bränna oss allihopa, även jag som ändå smörjde mig med 15 :( har lyckats få lite färg och en del fräknar iaf :) de dagarna med dåligt väder shoppade vi en hel del. Mina konton grät blod innan de blev torra som sand. Jag trodde det skulle vara mycket kallare hemma, men det var riktigt behaglig temperatur ikväll när vi kom ut från arlanda, fantastiskt bra! Känns skönt att vara hemma igen ändå, komma ur alla godsaker och tillbaka till en bra kost och massa härlig träning. Portugal var full av massa hemska backar så joggade bara en dag i 20min. Alltid bättre än inget. Det blev en hel del kortspelande, yatzy och ticket to ride. Asnice :) läste två böcker också och har fått vila upp mig en massa. Nu är jag redo för nya tag med jobb, plugg och träning! Älskar hösten :) 

4e november är det dags för turkiet med louise <3 och sedan 22a dec blir det filippinerna i över två veckor med desi! Helt underbart :) 

Desi har beställt en nu telefon till mig på en sida där hon hade rabatt, så snart blir jag äntligen av med denna sönderslagna iphone och får nya samsung :) plånboken är ledsen, kroppen lite besviken, men humöret är på topp! Måste väl ändå vara det som räknas, de andra kan ta ikapp :)