camifrankie

Okej, då kör vi igång på riktigt då! Denna blogg kommer att användas till att skriva om träning, mat och hälsa. Jag stävar efter en hälsosam livsstil, och vill gärna hjälpa så många som möjligt att hitta sin egen sunda livsstil. Jag gick en kurs i kostrådgivning i april, och ska gå fördjupningsdelen nu i oktober, och tanken är att dela med mig av den kunskap jag fått :) jag kommer även dela med mig lite av min vardag och hur mitt liv ser ut. Ska göra mitt bästaste att skriva varje dag :)

Tröttgladfattigochlat

Kategori: Allmänt

Det bästa med en resa är alltid att komma hem igen, utan tvekan. Jag älskar att resa, för att påminna mig själv om hur bra jag/vi har det här hemma. 

Jag var på ett skivstångspass med mamma på friskis igår, och jag blev helt slut i armarna. Trodde att jag hade kunnat ge mer på benövningarna, men kände att jag var helt slut i dom också när jag skulle ta de tre trapporna vi har upp till lägenheten. Dessutom har jag massa träningsvärk i benen idag, främst låren. Sköönt. 

Sprang nyss 5km utomhus. Fast klockan är 3 på natten/morgonen så är det perfekt väder ute. Älskar verkligen hösten till tusen. Sprang de två första kilometrarna med plattor i skyddsvästen, sedan tre km utan. Tänkte inte träna alls först pga träningsvärken men var grymt skönt att komma ut i friska luften. 

På fredag när jag jag slutar jobbet så åker jag och louise upp till lingbo. Var väldigt länge sedan jag träffade henne nu så ska bli jättekul :) på lördag har mamma 50års fest i frankssonhuset i ockelbo. Det ska vara peruktema och så ska vi fixa lite lekar så blir nog rätt skoj. Är alltid kul att träffa släkten också. Och så får jag träffa fia, alltid höjdpunkten med att åka upp :) 

Snart är det högskoleprovet. Jag måste plugga, men vet att det inte kommer att bli av :/ har alltid en massa att göra, men sällan det blir gjort tyvärr. 

Längtar till min nya telefon som desi beställt åt mig. Min gamla håller på att falla isär verkligen. Hålet in till mekanismen blir större och större och det är stora sprickor över hela dispalyen. Suck. Hoppas den nya telen är mer hållbar. Tror knappast att jag inte kommer att vara precis lika klantig med den iaf. 

Ska duscha och sen fortsätta läsa min bok. Började på 10e boken av marie ljungstedts serie idag :) 

Kommentarer


Kommentera inlägget här: