camifrankie

Okej, då kör vi igång på riktigt då! Denna blogg kommer att användas till att skriva om träning, mat och hälsa. Jag stävar efter en hälsosam livsstil, och vill gärna hjälpa så många som möjligt att hitta sin egen sunda livsstil. Jag gick en kurs i kostrådgivning i april, och ska gå fördjupningsdelen nu i oktober, och tanken är att dela med mig av den kunskap jag fått :) jag kommer även dela med mig lite av min vardag och hur mitt liv ser ut. Ska göra mitt bästaste att skriva varje dag :)

Torsdag, Fredag samt Lördag.

Kategori: Mat

Jag har varit sämst att skriva det jag ätit, men jag har haft rätt fullt upp. Jag är hemma hos min vän Michelles mamma i Tyresö och är den första som har vaknat, så passar på att skriva nu.
Idag är min sista dag med vegetarisk mat. Det har gått riktigt bra, fort och enkelt. Jag skulle lätt kunna fortsätta med detta. Men när jag kommer till veganveckan så blir det ju så igen :) Imorrn är det över till nästa utmaning. Det kommer att bli lite svåre med laktosfri mat, just för att jag känner mig lite osäker på vilka livsmedel som innehåller laktos. Kött är liksom inte så svårt att veta vad det finns i, förhoppningsvis iaf.
Torsdag.
I torsdags på nattjobbet åt jag 2st apelsiner 0420, sedan fil med egenblandad musli 0650. Jag slutade jobbet 0830, åkte hem o sov. Sedan vaknade jag och gjorde råris och stekte på grönsaker som sparris, aubergini, zuccini, champinjoner, röd peppar och gul lök. Jag hällde över lite soya och tomatsås, och åt färsk timjan och basilika till. Det åt jag 1520, och det var gudomligt gott.
Jag åkte direkt till Hummelsta eftet det eftersom jag hade tid hos hon som gör mina fransar kl 16. Jag var där till 17 och åkte sedan direkt till gymmet på jobbet. (Efter hon och hennes man fått hjälp starta min bil, suck)Efter gymmet tog jag en proteinshake 1820. Och sedan åt jag en mindre matlåda av grönsakerna o råriset kl 1920, och sedan den sista matlådan av det kl 2120. 2245 åt jag 2st lingongrova mackor med smör och ost.
Fredag
I fredags kl 04 åt jag filmjölk med lite kiwi och päron i, samt det sista jag hade av min egenblande musli på russin, gojibär, chiafrön, linfrön, solrosfrön och pumpakärnor. kl 06 åt jag några limpmackor med smör och ost. Limpa är så farligt eftersom det inte mättar och man kan äta nästan hur många som helst.
När jag vaknade hemma tog jag en promenad i solen till kommunhuset och förtidsröstade. Sen åt jag havregrynsgröt med kanel och drack en kopp kaffe när jag kom hem. Sedan cyklade jag till friskis o tränade, och tog där en proteinshake kl 1810 innan jag rörde mig hemåt. Runt kl 20 åt jag tacos hemma hos mig med mina vänner Sara och Hannah. De åt med köttfärs medan jag åt med stekta grönsaker. Jag hade fortfarande mjukt bröd, den där röda såsen, avokadoröran och creme fraiche, så det var minst lika gott som att ha med köttfärs :)
Lördag
Igår började jag morgonen med en promenad på 9km, vilket tog 1h och 20min. Det var riktigt varmt så jag gick i bara linne och shorts :) När jag kom hem åt jag Pauluns supergröt med kanel, och ett kokt ägg. Sedan joggade jag 2km, och åt rester från tacosen innan jag fick skynda iväg till tåget för att åka till sthlm. Jag drack en kaffe i Solna med min pojkvän, sedan åkte jag till Tyresö, och åt en liten banan och en mandarin på bussen runt kl 18.
Sedan åkte vi till Zinkensdamm och satt uppe på klipporna, så då köpte jag med mig 2st sockerfria redbulls och en plocksallad med quinoa, fetaost, bladspenat, rödlök, soltorkad tomat och bönor. Jag åt det runt kl 2030, och åt sedan 3st till mandariner runt kl 2130.När vi sedan kom hem till Michelles mamma åt vi några chips och en varsin kiwi. Eftersom Fredrik Paulun sa att chips är det absolut värsta man kan äta, så åt jag bara ca 7-8st :p

Kommentarer


Kommentera inlägget här: