camifrankie

Okej, då kör vi igång på riktigt då! Denna blogg kommer att användas till att skriva om träning, mat och hälsa. Jag stävar efter en hälsosam livsstil, och vill gärna hjälpa så många som möjligt att hitta sin egen sunda livsstil. Jag gick en kurs i kostrådgivning i april, och ska gå fördjupningsdelen nu i oktober, och tanken är att dela med mig av den kunskap jag fått :) jag kommer även dela med mig lite av min vardag och hur mitt liv ser ut. Ska göra mitt bästaste att skriva varje dag :)

111

Kategori: Allmänt

addera årtalet du är född, med talet på din ålder i år. svart kommer att bli 111. hur coolt som helst :) jag är född 91 och fyller 20 i år, det blir 111 :)

Jag älskar dig

Kategori: Allmänt

jag har varit osäker om dig ett tag nu. inte vetat vad jag vill med oss. vad jag vill att vi ska vara, vad du är för mig. vi har träffats så lite att jag inte fått chansen. men efter igår är jag nu helt säker. sanningen är att jag har växt ifrån dig. jag är inte den jag en gång var. då vi var som bäst. jag märker att du är den samma, om inte mer lost och knasig. du är söt, rolig och knäppare än någon annan jag känner! jag är inte en liten flicka längre, som bara vill ha roligt och vill vara galen. jag förstår mer om ansvar och hur man bör bete sig, vad som är rätt och vad som är fel. du har lång väg att gå och mycket att jobba på. jag tror även att om vi skulle ge oss en chans, så skulle även du märka att vår tid är förbi, även om vad du tror nu är annorlunda. vi kommer inte att hitta tillbaka dit, till oss. du är min vän och jag älskar dig, massor. du är en del av den jag var och den jag har blivit. men mer än så blir det inte för oss. jag vet det nu, helt säkert. jag är ledsen, men jag är inte längre där du är, och jag hoppas att du är okej med det. att du vill fortsätta att vara min vän. det vi hade finns inte kvar och vi har växt ifrån varandra. jag kommer aldrig glömma vår tid tillsammans, för den var verkligen bra. men lika mycket som den var bra, är den nu också över. har varit väldigt länge. nu ska jag bara hitta styrkan och modet att säga detta direkt till dig, inte bara skriva ner det här. jag måste sluta undvika obekväma samtal. jag brukar alltid säga vad jag känner och tycker, men inte när jag tror att personen jag säger det till kan bli sårad. måste komma över det. dags att samla mod

:)

Kategori: Allmänt

P sade till mig idag att man måste följa sina drömmar. sina egna drömmar. han har sagt det till mig förut med, att man ska göra det man själv vill, flytta dig man själv vill, utan att tänka för mycket på andra. jag tror att jag har tänkt på andra hela mitt liv, och det kommer jag alltid att göra. men jag kommer även att försöka tänka lite mer på mig själv, göra mer saker jag vill göra. jag skulle vilja göra en massa saker. jag vill lära mig allt, se allting. vet att det är omöjligt, men man kan ju göra så mycket man orkar med, och hinner med :) jag skulle t ex vilja lära mig att dansa och spela piano. skulle även vilja lära mig lite mer språk. vore nice :)
i höst flyttar jag förhoppningsvis till uppsala, börjar plugga och lär mig en massa nytt.
min lillebror ringde mig precis. han fyller år på torsdag och ska ha hem släkten på lördag. klart jag ska dit! hade tänkt åka hem den helgen, men jag får lösa det på nåt vis. det är svårt att ha familj på dessa avstånd, men jag får få det att funka. det gör jag alltid. hoppas bara att det är tillräckligt.
sitter och skriver med F på facebook. samtidigt som jag försöker skriva här, och kolla på gossip girl. snacka om multitasker! (; han spelade in ett meddelande på min telefon inatt som jag lyssnade av nu, då han sjöng. otroligt roligt och vackert! han får mig alltid på bra humör :)

SOMETIMES YOU HAVE TO ALLOW YOURSELF TO BE WEAK IN ORDER TO GROW STRONGER

Kategori: Allmänt

.

förändringar i obo

Kategori: Allmänt

vi brukar alla alltid säga att ockelbo står stilla. att man kan åka iväg för att sedan komma tillbaka till exakt samma sak. visst är det samma, folk gör slut, flyttar, blir ihop, får barn, köper hus med mera. det är samma gamla rutiner, men det händer faktiskt rätt mycket. vissa får jobb, andra börjar plugga. vissa byter stad, andra stannar kvar. jag har inte ens varit borta ett år, men mycket har ändå hänt. jag tror att vi alla är i den åldern där mycket nytt händer för oss. dags för oss att växa upp och utvecklas. hitta oss själva liksom. jag vet att samma gamla ockelbo finns kvar där när jag kommer tillbaka, och det känns bra. men allt kommer aldrig vara som det var. ockelbo står helt klart inte stilla. och det är en bra sak :)

april

Kategori: Allmänt

det är första söndagen i april, och allt känns bra (: har haft min tredje nyktra helg i rad nu, helt underbart! i fredags när jag kom hem gick jag av tåget i ockelbo för att ta bilen till lingbo med jess. när vi kom dit gick vi ut och åt på silverbocken med mamma och kjella. kjella bjöd, snäll som han är :) jag tog en kebabsallad, helt okej. nästa gång blir de nog någonting mer köttigt (; efter detta åkte jag och jess bortanför mo någonstans, till maggan för att skriva på ett protokoll från socialnämnden. det gick fort och bra. de är riktigt trevliga, maggan och hennes man :) sen åkte vi iaf hem till jess, kollade på lite medium och somnade relativt tidigt.

morgonen efter, alltså igår, gick jag upp för att skriva högskoleprovet på p-lunda. där träffade jag martin, meuller, lina, marcus och johan! var jättekul att träffa några man känner :) provet var iaf hur svårt som helst! jag hann aldrig läsa allt utan fick bara gissa det mesta, liksom skriva in svaren som ett lottorad. hade ju såklart lika mycket tur där som på lotto, alla gissningar fel. det gick iaf rätt bra på de som jag hann läsa och göra. fick sammanlagt 34 procent rätt på provet, vilket kapten skulle säga är fööör dåligt! helt galet dåligt. men nu vet jag iaf hur det ser ut och fungerar. kan göra det till hösten, plugga lite mer inför det. framförallt så vet jag nu hur lite tid man har, och att jag inte kan vara kvar på en text under hela tiden utan måste gå vidare :p

min hals är jätte dålig by the way. gör galet ont och jag har svårt att prata. jag fick det redan i torsdagsnatt, men är värre nu. det är så typiskt. jag verkar bli sjuk hela tiden verkligen. vi ska strida nästa vecka, en rätt viktig strid dessutom, mot lss. blir så arg på mig själv. vet vad de andra kommer säga, och tycka. dom måste tycka att jag är usel som blir dålig såhär hela tiden. jobbigt värre.. knappast som att jag ber om det liksom. men men, får hoppas det går över snart!

nu vaknade jess, äntligen! kl är 10 och jag har varit vaken sedan 8. gjorde harvegrynsgröt åt mig själv till frukost och har kollat lite tv. nu ska vi se medium (:

igår kväll åkte vi till gävle, hade bokat bord på olearys. åt jättegod mat, kött med bea, sallad och grönsaker! sedan åkte vi hem till Anette och felix en stund. hon hade en jättefin lägenhet verkligen. asmys! var där och pratade i en timme ungefär, sedan åkte vi till interpool och kastade pil :) jag vann! moahaha (; kl 22 åkte vi hem, kollade medium och sedan sov vi. en mycket bra helg måste jag säga! nu ska jag kolla medium. laters