camifrankie

Okej, då kör vi igång på riktigt då! Denna blogg kommer att användas till att skriva om träning, mat och hälsa. Jag stävar efter en hälsosam livsstil, och vill gärna hjälpa så många som möjligt att hitta sin egen sunda livsstil. Jag gick en kurs i kostrådgivning i april, och ska gå fördjupningsdelen nu i oktober, och tanken är att dela med mig av den kunskap jag fått :) jag kommer även dela med mig lite av min vardag och hur mitt liv ser ut. Ska göra mitt bästaste att skriva varje dag :)

Inlämningsuppgift

Kategori: Plugg

Som vanligt har jag skjutit upp allt till sista stund. Nu har jag iaf gjort klart och skickat in inlämningsuppgiften i folkhälsovetenskap. Det enda som återstår i den kursen är hemtentamen som jag måste skriva under den vecka som jag är i los angeles. Roligt! Nej, inte så värst. Men det är som det är. Får hitta något mysigt internetcafe där borta och försöka få det överstökat medan gänget gör något annat roligt. Förhoppningsvis passar de på att spendera en massa pengar då eftersom jag är fattig ^^ ska försöka att inte låta det hindra mig dock, utan göra en massa roliga saker ändå.

Imorrn ska jag försöka göra en laboration i datakunskapen som skulle ha varit inlämnad för flera dagar sedan. Ooops. Det går bra nu. Det går faktiskt ganska bra. Fick 24 av 25 på min senaste inlämningsuppgift :) jag som är lat och skjuter upp allt för länge. Får skärpa mig så att jag inte hamnar alldeles för långt efter.

Nu är klockan massa mycket o jag måste sova. Imorrn går jag av jobbet, syrran kommer, jag måste packa o plugga o sen blir det utgång. En awesome start på helgen helt enkelt. Ska till sthlm på lör o gå ut där, sen sova hos kusiner och moster o följa med dom till deras landställe på sön under dagen. När vi kommer tillbaka ska vi träffa lillebror alex en sväng innan vi avslutar helgen med att åka till london på sön kväll. Där kör vi eventuellt en tredje utgång och sen fortsätter vidare till los angeles på mån morgon. Grymt :D

Uppsala

Kategori: Allmänt

Jag har haft en riktigt bra dag i uppsala idag! Först hade jag en riktigt trevlig lunch med filip. Det var härligt att ses igen. Var alldeles för länge sedan. Sen träffade jag nada och fikade med henne. Som överraskning dök benji upp också! Det var hur kul som helst! Hade verkligen inte väntat mig det :) jättemysigt var det. Måste ta mig till uppsala oftare. Kl 17 följde jag med nada till fastighetsbyrån och träffade på håkan. Asroligt! Känns verkligen som gamla tider o jag saknar det! Är ju inte så långt och när jag väl skaffar bil så kommer det att bli mycket enklare att åka emellan :)

Nu är jag iaf på bussen på väg tillbaka hem till enköping. Ska direkt hem till skille o björemo o kolla film med dom och lignell! :)

Imorrn börjar jag jobba igen och går av på fredag. Då blir det utgång o sen vila på lör innan vi drar till los angeles på sön! Syrran kommer nog redan på fre o så gör hon sälle med oss andra till arlanda. Börjar smått dyka upp till ytan och kännas verkligt. Vi ska verkligen åka. Inte bara ibland, utan faktiskt ofta så är livet fucking awesome! :)

Solsken

Kategori: Allmänt

Idag är himlen blå och solen lyser. Älskar känslan av solens värme i ansiktet. Det är dock kallare i luften nu. Känner att det börjar gå över från höst till vinter. Alla fina blad och löv i olika färger börjar ramla av. Har till och med fått skrapa bilen. Men på söndag far vi till los angeles och vi kan njuta av värme i hela två veckor till innan vi måste tillbaka hem till kylan :)

Idag skickade jag iväg ett brev till högskolan i skövde så att jag ska få tillgång till deras bibliotek över nätet och kunna göra klart min uppgift i folkhälsovetenskapen. Den ska dock vara klar redan på torsdag, så får se hur det löser sig.

Nu är jag på väg till uppsala. Ska luncha med mr F och sen umgås med nada :)) mamma sa till mig när jag var mindre att jag skulle sitta i bussens vänstasidans mitt. Där skulle det vara säkrast att sitta. Jag brydde mig aldrig riktigt om det, men har märkt att det nästan alltid är där jag hamnar ändå. Helt omedvetet :))

Igår kollade jag fyra avsnitt till av serien touch med björemo, och även lignell hakade denna gång :) skille kom runt 21 och så hängde vi till typ 00 då jag och lignell rörde oss hemåt. Vi ska ses ikväll med. Det är jättemysigt att umgås med folk om kvällarna. Mycket softare att se tillsammans med någon än att ligga själv hemma i sängen.

Jennie har sagt att hon ska flytta ut. Hon sa det för några dagar sedan och ska flytta ut redan den 5e. Vill inte betala hyra längre heller. Tack för den liksom. Men får skylla mig själv som litar för mycket på folk och inte har kontrakt. Men man lär sig av sina misstag! :) desi kanske ska åka till affe i maj. Blir jag själv då? :O funderar på att köpa en lägenhet, men om jag skulle börja plugga blir det väldans svårt att få ihop ekonomin. Får se vad framtiden ger :))

Min lillasyster blev 17år igår. Helt otroligt. Dom firade henne i helgen, men jag jobbade så kunde inte vara med. Sådana här tillfällen är det riktigt tråkigt att jag bor så långt ifrån dem.

Jag väntar på att jess ska köpa en ny bil, så ska jag köpa hennes. Mamma hade den innan henne. Den bilen betyder något, så om jag ska köpa en bil så vill jag ha den. Den är gul, så den syns bra på en parkering ;)

Läste i metro tidigare idag att mobbningen ökar i skolorna. Sen är ju frågan om det är själva mobbningen som ökar eller om fler tar modet till sig att anmäla. Hemskt i vilket fall. Det värsta som finns måste ju vara barn som är ledsna, ensamma och mår dåligt.

acceptans

Kategori: Allmänt

har bättre sent än aldrig insett att jag faktiskt är ensam :p åtgärderna blev att ta bort alla kuddar i sängen, så att jag bara har två kvar. en att ha huvudet på och en att kramas med ^^ sen tog jag bort dubbeltäcket och tog fram det lilla duntäcket. det är mycket varmare o mysigare nu när de börjar bli kallt iaf :) så japp, bara jag här!
 
 
fjärde tropp, plus några till, två befäl samt översten. det gick riktigt bra för dom. nu känner jag pressen för när jag ska springa på tisdag. springer på min lediga dag eftersom jag är i los angeles när min tropp ska springa. 
 
 
såg detta när jag skulle lämna över checken i kassan. wtf?! hur kan hans namn stå kvar? och hur kan jag inte ha sett det tidigare? hur tar man bort det? måste kolla upp o fixa detta :p
 
 
 
Jag var hemma hos Jess mån-tis. vi åt jättegod middag, älsakr fin mat :) hela tisdag förmiddag så pluggade vi på högskolan i gävle. båda fick jättemycket gjort och det var välbehövt! efter det åkte vi till korpen med maiken och spelade bedminton. blev lite flummigt kanske men var riktigt roligt :)) i måndags kväll var vi på bio och såg taken 2. helt okej film :)
 
 
eftersom jag gillar att fylla upp min tid så kan jag skriva lite undersökningar och liknande över nätet ibland. när jag fyllde i svar hos siba så kom denna fråga upp! alltså den längst ner. wtf?! är dom seriösa? trodde det var ett skämt men verkar inte så..
 
i måndags hälsade jag på fia. efter ett tag kom hampus med lilla söta elias :) jag fick mata honom, vilket gick sådär :p
 
 
Haha, sjuktligt söt unge :) han växer en massa hela tiden. jag hinner inte med :)
 
 
Det har kommit till min kännedom att nada kan sticka. jag köpte därför garn så att hon kan ge mig en halsduk i julklapp ;) jag fikade med henne och fredrik i tisdags kväll innan jag åkte tillbaka hem till enköping. det var lika mysigt som alltid (: 
 
 
Jag och Maiken brukar alltid göra fula bilder på kort, och kunna se helt galna ut. Jessica kände sig väl utanför och ville prova hon med. Jag skulle väl säga att hon lyckades ;) 
 

Lite bilder från helgen i Sundsvall :)

Kategori: Allmänt

 
             Det blev glass varje kväll :))
        Ebba gjorde frukost på sängen till mig!
    hittade en stor sten i min sko och lämnade efter sig ett hål :o
        Vi provade ett gym som var jätte stort o bra. hade dubbla maskiner. asnice. hoppas att du fortsätter gå dit nu Ebs ;)
     Ebba tvättar sina skor för att kunna ha dom inne på gymmet
   Sushi blir godare varje gång! kanske inte ser ut så på bilden, men jag fick faktiskt i mig allt med bara pinnar. tog sin lilla tid dock ^^
        Vi köpte ett par skor var. sjuktligt snygga! dom röda är ebbas o dom svarta är mina :)
                             Eftersom jag börjar gråta bara av att titta på en lök så fick jag låna ett par solbrillor medan jag hackade ^^
 Kvällsfika med gott te o mumsig muffin. det var ingen hälsoresa det här ;)
                            pluggade på ett mysigt kafe medan Ebs var på jobbet :)
 
vi hyrse filmer till mysiga hemma kvällar o köpte godis till bion. hoppas hon hälsar på mig snart. saknar dig babe <3
 

Hälsa

Kategori: Allmänt

Jag har en inlämningsuppgift i folkhälsovetenskapen som ska in imorrn. där måste jag hitta artiklar som hör till ett av sveriges 11 folkhälsomål. det är riktigt intressant och lärorikt att leta runt bland massa artiklar såhär. t ex så läste jag precis att omega 3 tabletter är helt onödiga och inte hjälper alls. så alla som köper o äter dem, kan sluta direkt. här är länken till detta: http://www.svd.se/mat-och-vin/omega-3-har-ingen-effekt_7274375.svd 
 
en annan studie för dom som inte gillar att träna så ska man bara behöva cykla allt man orkar 3min i veckan, 3 gånger i veckan för att må bra. det är till och med pauser i de där minutrarna. här är länken: http://www.aftonbladet.se/wellness/article15537651.ab
 
metro hade två bra artiklar för vad som är nyttigt att äta och hur man kan göra sin mat nyttigare: http://www.metro.se/halsa/sa-gor-du-din-maltid-nyttigare/EVHljj!TRR5yviR0kuU/
 
 
svenska dagbladet lade upp en artikel om att popcorn är nyttigare än grönsaker. att de har fler antioxidanter mm http://www.svd.se/mat-och-vin/popcorn-ar-nyttigare-an-gronsaker_6959665.svd
 
huuuur bra som helst! :) 

Måndag

Kategori: Allmänt

Jag sitter på tåget på väg från uppsala till ockelbo. Idag ska jag hälsa på fia :) sen ikväll ska jag hem till jess i gävle o så ska vi se taken 2 på bio. Då får jag tillfälle att använda min gratisbiljett som jag fick när ted tog så lång tid på sig att starta i västerås :))

Imorrn kväll ska jag träffa nada. Ska hämta henne på mitt gamla o hennes nya jobb på swedbank fastighetsbyrå och så ska vi ta en fika o prata ikapp lite :)

Är fattig som ett as, men lyckas undvika att betala tåg och bussar för tillfället genom att använda mig av smsbiljetter. Det är framtida migs problem ^^

Igår gymmade jag på friskis med ulrika. Jag gillar friskis mer o mer hela tiden. Mest gillar jag det för att jag går dit gratis genom jobbet :)) sen hälsade jag på nattis en sväng innan jag åkte till uppsala. Det var riktigt trevligt att prata lite med henne igen. Vi var varken i samma grupp eller pluton i lumpen o var aldrig riktigt nära, men hon är jättetrevlig och jag hoppas att vi kommer att börja ses lite mer nu :)

I lördags gick jag över till christer och såg på wall-e! Grymt bra film :)) sen skulle jag hem o sova men fastnade framför filmerna madagaskar 3 och magic mike. Madagaskar var riktigt rolig faktiskt! Och channing tatum i magic mike var så sjukt snygg att det var det enda jag kunde fokusera på ;))

På onsdag har jag seminarium i folkhälsovetenskapen så måste verkligen plugga hela dagen imorrn. Hoppas för min egen skull att jag faktiskt gör det också :p

 

ledig

Kategori: Allmänt

igår gick jag av jobbet och är nu ledig fram till torsdag. skönt och tråkigt på samma gång skulle man kunna säga. jag fick iaf sova ikapp alla mina sömnlösa nätter inatt. somnade väl runt 1 och vaknade inte förrän efter 12. välbehövda timmar :) 
 
när jag kom hem från jobbet igår så skypade klingan med emelie. det var jätte mysigt att få se och prata lite med henne. det var härligt att höra att hon har det bra och nu längtar jag ännu mer till feb då vi ska hälsa på henne. på kvällen åt jag o desi hemmagjord pizza till middag. hur gott som helst! jag åt upp hela min halva. var gömätt redan efter halva men ja, är de gott så är det ^^ vi såg film med jennie och björemo. först kollade vi på abraham lincoln. den var inte direkt bra faktiskt. jag somnade på slutet och vaknade till när den var slut. då åt jag jordgubbar m glass. mums! efter några minuters sömn och med sockerkicken så kunde jag hålla mig pigg några timmar till :p vi kollade på source code, och sen karatefylla. jag hade sett filmen förut, men den är bra. desi o björte lät fantasin flöda och försökte lista ut filmen från start. för mig som sett den var de rätt kul o höra vad de trodde (; karatefylla är sjukt kul verkligen! kan rekommendera till alla som behöver eller vill skratta lite! 
 
idag åkte jag o desi till friskis och gick på hitpass. sjukt jobbigt! nice :)) sen hämtade vi desis vän jessie på stationen. dom har gjort egen sushi hemma idag. riktigt gott och fint blev det faktiskt. guldstjärna till dom :) jag har pluggat en del faktiskt. har lämnat in inlämningsuppgiften och gjort quizzen på datatekniken. ska försöka ta mig för lite folkhälsovetenskap nu med. jag har även kollat en del på two broke girls idag :)) 
 
alla serier börjar starta nu igen, så får se upp så att jag inte blir av med mitt sociala liv helt, haha :p
imorrn blir det förhoppningsvis en fika med nattis innan jag tar mig till uppsala o gävle. 
 
livet leker :))

Hopplös tjej.. ;))

Kategori: Allmänt

wow cami, wow! sömnen är kass, kontot är rensat, har ont i vänster handen o ett finger på höger hand, ligger efter i plugget, o ändå pluggar jag inte. hur trött som helst, o jag sover inte. är jag hungrig, ja vad äter jag då? glass! jag är en tönt när de gäller kyla, hatar kyla o fryser nå galet! har noll framtidsplaner. jag behöver en bil.. men samtidigt mår jag på något vis hur bra som helst! jag behöver inga pengar o jag behöver inte vara på väg någonstans just nu, för jag trivs så himlans bra där jag är. träningen går framåt vilket känns fantastiskt. jag brukar ha noll tålamod o ge upp efter ett tag. men inte nu. för första gången i mitt liv märker jag verkligen resultat på konditionen, o älskar det! det är helt underbart att kunna springa på löpbandet i en halvtimme utan att ens bli värst trött. 
 
det gör inget att det går segt i plugget. jag måste inte plugga. kurserna jag läser blir jag ingenting av. jag kommer säkert inte att ha någon användning för dom. men jag läser dom. jag gör det för att jag vill, och jag tänker slutföra dem. sen om det inte går så fort o att jag inte ägnar så mycket tid åt det som jag egentligen borde, det är skitsamma. ser det som en hobby som jag kan göra när jag själv vill, i den takt jag vill. 
 
jag dricker en gång i månaden, vilket är väldigtväldigtväldigt kopiöst mycket mindre än vad jag har gjort i mina dagar. och jag försöker inte ens att inte festa. undviker inte att röka heller. vill bara inte. känner inte suget att dricka eller röka. känns fantastiskt bra. 
 
om två veckor åker jag, syrran, björemo, karlsson och nilsson till Los Angeles i två veckor. det känns overkligt och underbart. ska verkligen ta det lugnt och njuta av varje sekund. med novemberlönen så ska jag o desiree köpa biljetter till australien för att hälsa på emelie på guld kusten i feb. awesome! 
 
min lillasyster fyller 17 om två veckor. jag ser henne fortfarande som den lilla tjejen med änglahår. den lilla lilla tjejen som jag o jessica satte en tatuering på i ansiktet till skolfotot, hah! hon är så himla lik mig. mer än någon i vår gigantiska familj. o jag är lik mamma. vi är inte lika i utseendet vi tre, men i personligheten. det är inte dom bästa personligheterna vi har gemensamt, och vi kan hamna i många gräl. men ändå så är det starkt, och jag känner verkligen att min lillasyster är en del av mig, och vi en del av mamma. spelar ingen roll om vi grälar eller inte tål varandra ibland, vi hör ihop. alltid. 
 
ikväll ska vi göra egen pizza o kolla på abraham lincoln. björemo är forever alone nu när skille är i sandviken så han kommer och gör oss sällskap :) så nu tänker jag faktiskt inte skjuta upp allt nå mer. då blir det inge bra ^^ ska duscha, faktiskt så säger jag inte bara att jag ska det nu, utan jag TÄNKER faktiskt göra det. hah! tror knappt mig själv längre. sen SKA jag plugga. japp! även om jag bara får ett enda ord nedskrivet så ska jag iaf ha gjort det! för att ha gjort någonting. känns bra ;) 
 
IDontCare,ILoveIt

Sundsvallshelg

Kategori: Allmänt

Det är söndag morgon o jag är på väg hem från Sundsvall. Jag sitter, för andra gången i mitt liv, i ett x3000 tåg. Första gången var i torsdags på vägen hit :p det är massa space, men inte så mjuka säten. Helt ok dock :) ebba gick med mig till stationen, stackarn var halvdöd när vi gick upp ^^ söt som hon är så stod hon iaf kvar vid mitt fönster till tåget rullade :) hoppas hon kommer och hälsar på mig i enköping snart igen. Vore jätte mysigt :)

I torsdags fick jag följa med ebba när hon var ledare åt massa småscouter, eller hur man säger :p det var iaf jättetrevligt. Lekte massa lekar med livliga små treklassare. Det var nerförsbacke hela vägen hem och vi skjutsade varandra på en killcykel med jobbig pinne mellan benen och dålig fotbroms ^^ Paketshållaren var verkligen inte skön! Men det gick förvånansvärt bra :) när vi kom hem åt vi massa ben and jerrys med hallon till man in black 3, yummie!! Jag tror det var den kvällen som vi såg andra halvan av hannibal filmen. Den när en snubbe äter av sin egen hjärna. Urk!

På fredagen sov vi länge :) sen gick vi till ett gym som heter ego. Ebba och åslund bor mitt i stan så det är nära till allt :) sen åt vi iaf sushi till lunch. Det blev kladdigt o väldigt osmidigt, men jag fick i mig allt med pinnar! Hehe :) det var riktigt gott! Sushi blir godare och godare varje gång. Man känner sig så fräsch efterråt så det är riktigt nice :))

Efter lunchen tog vi en runda på stan. Köpte hårfärg, en asnice borste och mössa till ebba (; jag har en likadan borste. O syrran visade mig. Den liksom bortar alla hårstrån och håret blir lent och perfekt. Fantastiskt ;)

Sen visade honmig skor på eurosko som hon sett tidigare. Dom var på riktigt verkligen fantastiska. Vi gick runt i dom o drömde ganska länge. Sen köpte vi dom ;) det var med andra ord en riktigt bra dag! Vi gjorde en jättegod kycklinggryta till middag, och fruktsallad till efterrätt. Med glass såklart. Vi kollade på johan falk 7 och take shelter.

Igår jobbade ebba och jag sov till typ 12:30 :O fett skönt ^^ jag tog en vända till solariumet, vilket verkligen behövdes eftersom jag inte gjort det sedan innan sommaren någon gång :p sen satt jag på biblioteket några timmar och pluggade innan jag flyttade mig till ett mysigt kafe och pluggade lite till. Dom stängde dock kl 17 så då var det bara att traska hemåt.

Jag, ebba och andreas åt pizza ute och såg hamilton på bio. Assoftish :)) sjukt vad jag är på bio hela tiden. Dom borde hänga upp min bild på väggen som bästa kund eller ge mig ett diplom ^^ sen såg vi iaf johan falk 8 hemma och åt glass, hallon, fruktsallad och chokladsås till. Japp, det har blivit glass o film varje kväll! Helt perfa ;) jag färgade ebbas hår också, felfritt! Kan man ju alltid hoppas :))

Nu är jag jättejättejätte trött! Somnade efter kl 03 inatt. Låg uppe och spelade yatzy med linus. Jessica svarade en gång runt tre, antar att hon kom hem från krogen eller nå :p o mamma svarade en gång runt halv 3. Har ingen aning om vad hon gjorde uppe ^^

Ska försöka sova igen någon timme nu iaf innan jag når huvudstaden. Xo



I will be rising from the ground.

Kategori: Allmänt

Trött tjej! Sov fyra timmar när jag kom hem från jobbet igår, sen var det bara att ta sig upp igen o åka till västerås. Jag var på middag o bio med linus. Vi skulle se hamilton, men linus var taggad på ted, så vi såg den istället. Den var riktigt rolig faktiskt :) dock hade filmen "försvunnit från biografens hårddisk" så filmen började inte förrän en timme efter utsatt tid. För besväret fick vi två gratisbiljetter var. Lätt värt! Dessutom var det massa människor med humor på bion ikväll så det var riktigt kul :)

Försökte sova på bussen men snälla busschauffören hade vart enda litet lyse på. Det gick ganska fort med bussen ändå, typ en halvtimma. Sen gick jag hem till björemo en sväng, kollade på lite saker att göra i LA. När jag kom kollade jag på lite serier, så somnade inte förrän halv 2 någon gång.

Nu är jag på tåget på väg till wittan o åslund i sundsvall. Det sega är att jag måste åka ner till sthlm först, sen byta tåg där. Saay whaat. Dom som ogillar sj måste ju vilja kräkas på ul. Med sj tåget kostar det 40kr att åka till västerås från enköping, och tar ca 18min. Med uls buss tar det 30-40 min o kostar 90kr! Saaay what! Det jobbigaste är att det inte går att åka tåg mellan uppsala o enköping. Sveriges närmaste stad tjena hoppsan!

Jag måste börja kolla på termometern hemma. Tror alltid att det ska vara mycket kyligare än det är o kittar upp med varm jacka, mössa, vantar o halsduk. Svettigt javisst!

Arma hår!

Kategori: Allmänt

Åh mitt hår! Alltid dessa trassel :p tack kära borste för att du och sådana som du finns för att lösa dessa problem ;) jag tog en långdusch innan jobbet idag o passade på att raka mina ben med en stackars engångshyvel. Men ska man flasha benen på gymmet så kan man ju inte se ut som ett djungeldjur :p

Svärd har skrämt mig två gånger ikväll. Första gången gjorde han något ljud o jag skrek till som en liten hund eller något ^^ andra gången försökte han inte ens skrämma mig, men kom fram helt plötsligt så självklart hoppa jag till rejält! Vadå on edge? :p

Nu sitter vi i lökrummet o kollar på något svenskt program på svt som handlar om bortskämda ungdomar. Var en tjej som trodde att fiskpinnen var en riktig fisk som simmade runt, och som dom bara hade skurit av huvud och armar på. Alltså kom igen!? Helt galet, hahaha!!

:)))

Kategori: Träning

Börjar få ont i benen så får passa mig för benhinneinflammation :( brukade hata löpning, o nu kan jag inte få nog av det ^^ orkade dock bara springa 3km igår innan jag var helt slut. Var antagligen eftersom jag hade sprungit en mil natten innan. Idag var jag till gymmet. Körde på löpbandet i 16 min, sedan lite smått mage, bröst o axlar. Efter det 16 min på crosstrainern o avslutade med lite rygg! Är relativt nöjd med dagens pass. Måste dock låta bli att springa iaf någon dag nu. Fast jag hade ju planerat att springa milen imorrn kväll när jag kommer hem från västerås :/ på torsdag morgon åker jag iaf till käraste wittboldt i sundsvall o stannar till söndag, så då blir det mycket vila! :)

Nu duscha sen jobb! Måste försöka plugga lite inatt. Blev inga plugg alls natten som var, bara massa yatzy :p

Dr cox

Kategori: Träning

Jag sprang på löpbandet o kollade på scrubs. Dr cox sa att den dagen man är nöjd med sin kropp är dagen man har förlorat. Det gäller väl att inte ha ett mål. För då kan man aldrig vara klar. Bara att fortsätta träna :p

Becel

Kategori: Träning

Becelappen "gå för hjärtat" använder jag när jag promenerar. När jag kommer ihåg! Man glömmer ju såklart ibland tyvärr. Den är iaf bra eftersom man skänker en krona för varje km man går till forskning för kvinnohjärtat! Jag har 1,2km kvar till jag har gått 50km och då skänkt 50kr. Rekomenderas att använda sig av sådant som detta, så hjälper man kanske fler än sig själv genom att promenera ibland istället för att ta bilen t ex :))

Inte likt mig men ibland är det nog

Kategori: Allmänt

Jag brukar inte göra så här. Jag brukar faktiskt tycka att andra är löjliga när dom gör det jag precis gjorde. Men ja, ditt budskap kom fram och resultatet av det blev att du försvann från min vänlista på facebook och kontaktlistan på telefonen. Du som bad om det, och förtjänar det. Såå, tänker inte vara mer upprörd över det inatt. Får se vad framtiden ger men jag önskar dig all lycka, verkligen.

Ny "morgon"

Kategori: Allmänt

 
 
 
 
 
Börjar dagen med soppa och macka till frukost/lunch medan jag kollar på ett avsnitt av Cougar town :) sen blir det att plugga massa hela dagen innan det är dags för jobb!

lalalala

Kategori: Allmänt

ser om det nyaste avsnittet av the big bang theory. såg det hos björte o skille i fredags natt, men kom inte ihåg något så var tvungen att se det igen nu :p 
 
min dag har varit fantaskiskt bra! bestämde mig för att inte ställa någon väckarklocka igår, utan jag skulle få sova ut efter fredagen o allt. resultatet av det blev att jag sov ända till kl 13. inte ok :p men skönt! ska ändå gå på natt imorrn så behöver vända dygnet :)
 
jessica gjorde jättegod lunch till alla, köttfärssoppa :) sen spelade vi alla brädspelet seven wounders. kulkulkul:)) efter det åkte jag till fia i ockelbo och pratade lite skit med henne några timmar! var jättemysigt att ses lite. händer alldeles för sällan så uppskattas verkligen varje gång! 
 
efter jag var o hälsade på fia så åkte jag till uppsala o fikade med nada! även henne ser jag alldeles för sällan o det var underbart trevligt att ses en stund. älskar stunderna med mina vänner :) 
 
jag kom hem runt 23 ikväll. då drog jag ut på en löprunda! blev en mil, yay! 
 
alltså en riktigt riktigt bra dag :) imorrn är det jobb till på onsdag. då ska jag till västerås på dejt med linus. ska käka middag o se hamilton på bio! han fyller år idag btw, blir 24 idag, grattis gamling (; 
 
vid tillfälle ska jag hem till björemo och planera resan till LA :D 
 
idag börjar kursen i folkhälsovetenskap! ser faktiskt fram emot det o har längtat lite. 
 
nöjd med tillvaron helt enkelt! :)

Helgen

Kategori: Allmänt

Fett blåmärke från att jag ramlade ner från soffan hos Lövström i fredags :O
 
Sover i bästa pyjamasen inatt :))
 
Pappsen gjorde fin födelsedagstårta till mamma i lördags :)
 
Syrran utanför sitt jobb! :D
 
Var på teater med familjen i ett stort coolt tält på mammas födelsedag :)
 
Fikade med Nada ikväll! Asmysigt <3
 
 

lite bilder från i fredags :)

Kategori: Allmänt

 
Lilla stackars Teos förlorade kepa var populär den kvällen ;)
 
 

shit vad jag är bra!

Kategori: Träning

woho! sprang nyss 10:32km på 1:04:52. 06:17 min/km. lite saktar för varje minut som gick men det är okej. kl var liksom 12 på natten och jag hade bara tänkt springa 3km! sprang min första mil för en vecka sedan och jag har redan sprungit den tre gånger. helt sjukt var jag är bra! haha :) var lite skakis o klantig nu efterråt. först hade jag ner en tavla i mitt rum (hoppas jag inte väckte mina roomies) o sen råkade jag skaka min shake med öppet lock! kladdigt över hela mig och hela golvet alltså. blir en lååång dusch. skurar golvet imorrn. gjorde en tillfällig lösning o torkade med papper så länge :p