camifrankie

Okej, då kör vi igång på riktigt då! Denna blogg kommer att användas till att skriva om träning, mat och hälsa. Jag stävar efter en hälsosam livsstil, och vill gärna hjälpa så många som möjligt att hitta sin egen sunda livsstil. Jag gick en kurs i kostrådgivning i april, och ska gå fördjupningsdelen nu i oktober, och tanken är att dela med mig av den kunskap jag fått :) jag kommer även dela med mig lite av min vardag och hur mitt liv ser ut. Ska göra mitt bästaste att skriva varje dag :)

en dag till operation

Kategori: Allmänt

imorrn bitti har jag operationen. börjar bli sjukt nervös. alla frågar vilken storlek jag kommer att få. dumma jag har inte den blekaste. jag vet inte! spontana dumma jag ger bort 40 papp o kör lite på känn. får se hur det blir liksom. pucko! men blir säkert bra ^^
vaknade i morse av ett brak. katten hade ner min ljusprydnad av glas från fönsterbrädan i sovrummet. jag som alltid brukar sova med stängs dörr, så katten inte ska komma in o förstöra mina gejer. nu är det glas över hela golvet. och ja, det var ungerfär 5-6 timmar sedan det hände nu, så jag är seg. somnade om och försov mig till min tvättid. skulle vara där kl 9, men vaknade 09:25. packade ihop kläderna och gick ner till tvättstugan, då jag ser att någon har börjat tvätta i alla mina tre maskiner. bitch! tydligen så får man ta maskinerna om personen inte har kommit inom en havtimma. sjukt dålig regel! man har ju två hela timmar på sig att tvätta, plus en timmes torkning. snälla tanten mitt emot använde iaf bara två av sina, så fick ta en av hennes, och sen en till av dom när hon var klar. så kl 10.45, när alla mina greklandkläder var i maskiner tog jag mig ut för en lätt springtur. valde ett håll lite spontant och tänkte ta mig tillbaka efter ca en halvtimma och lägga kläderna i tumlaren. efter några hundra meter så hittade jag en jättebra väg med elljusspår. nu var det ju ljust men på kvällen är ju lamporna bra ^^ efter ca 20 min totalt började jag känna mig smått vilsen o efter 5 min till så vek jag av på en annan stig, kom ca 1 km bort, ut på någon stig med åkrar på båda sidor och något utav en återvändsgänd. japp, jag var vilse! sprang tillbaka och fortsatte en bit tillbaka därifrån jag hade kommit. det var liksom dags att ta sig hem till tvätten! till slut hittade jag ut till motorstadion, alltså där man åker gocart. satte av längs vägen och hoppades att det var rätt håll. runt kl 11, då det var nästas tid att tvätta hade jag äntligen hittat tillbaka. hade då alltså varit borta i över en timme. blev en liten längre mortionsrunda än jag hade tänkt mig, och fick se lite andra ödedelar av enköping så det är väl inget negativt med det. hann med tvätten iaf, tog en dusch, åt frukost, borstade tänderna, hämtade kläderna från tvättstugan och har nu sett andra avsnittet av true blodd samt betalat mina räkningar. dags att dra fram damsugaren och städa upp röran i sovrummet innan jag ger mig ner på stan för att handla på apoteket innan jag ska till gymmet med ferlin.
ikväll åker jag till lingbo och sover hos mamma. sen imorrn bitti är det operation som gäller. sover över där, sen myser jag hemma hos fia med henne o elias hela onsdagen och hoppas på att kunna ta mig hem till enköping på egen hand på torsdag. eftersom jag jobbar fre-mån! sen är det peace and love som gäller. wicked! :))

Kommentarer


Kommentera inlägget här: