camifrankie

Okej, då kör vi igång på riktigt då! Denna blogg kommer att användas till att skriva om träning, mat och hälsa. Jag stävar efter en hälsosam livsstil, och vill gärna hjälpa så många som möjligt att hitta sin egen sunda livsstil. Jag gick en kurs i kostrådgivning i april, och ska gå fördjupningsdelen nu i oktober, och tanken är att dela med mig av den kunskap jag fått :) jag kommer även dela med mig lite av min vardag och hur mitt liv ser ut. Ska göra mitt bästaste att skriva varje dag :)

säter, bio, jobb, lingbo

Kategori: Allmänt

idag kom jag hem efter en lyckad arbetshelg! trött var jag dock. nå galet! var uppe ganska sent igår, sprang och pluggade. igår så jobbade ferlin åt mig. hon var skyldig mig timmar så då fick hon hela söndagen. snäll som jag är ^^ jag fick sovmorgon till 08:30, vilket behövdes eftersom jag hade legat uppe till kl 02 och pluggat! sen tog jag mig iaf till säter för att hälsa på loye som fyllde år i torsdags. syrran var redan där, hon hade kommit dit på lördagen och följt med dom ut, så alla var bakis och slitna när jag kom fram. det tar över två timmar med tåg att ta sig från enköping till säter. det hade nog gått ganska mycket snabbare om man inte hade behövt byta tåg i både västerås och sala. men det var skönt ändå, jag gillar tåg. det gav mig tid att läsa lite i en utav böckerna till folkhälsovetenskapen :) 
 
det var iaf jättemysigt att vara där, och kändes riktigt bra att få umgås lite med dom. vi tog syrrans bil och åkte till kupolen i borlänge för lite shopping. jag fick köra eftersom dom fortfarande var slitna efter kvällen innan. syrran hade tydligen raggat upp någon polack som var konståkare, eller var det heter. en sådan som gör söta piruetter på is iaf ^^. kul för henne! (; 
 
shoppingen i kupolen var asnice! vi kom alla där ifrån med några bra inköp och var mycket nöjda :)) jag köpte ganska mycket faktiskt. använde samma summa som jag skulle behövt betala för beställningen hos zalando, vilken nu inte blir av. är mycket roligare att shoppa live än över internet! jag kom iaf där ifrån med en handväska, en partyväska, en plånbok, ett puder, ett halsband, ett armband, en träningströja, ett par träningsshorts och 5kr kvar på kontot! lyckat ;) 
 
imorrn fyller lövström 21 :) då ska vi ut på middag och bio i enköping. vi ska se en oväntad vänskap (Intouchables) vilken har fått 8.6 på imdb. då måste den ju vara bra! :) vi som ska gå är iaf jag, lövström, björemo, lignell, wikström, living, och troligtvis ek och klingström :) känns bra att hålla igång mitt sociala liv lite mitt uppe i allt jobb, plugg o träning :) 
 
sen ska jag till uppsala på onsdag och hälsa på min styvpappa dennis och lillebror tobbe! vi ska se lawless på bio. jag har hört att den ska vara bra, och den verkar bra på trailern, så den ser jag fram emot! kanske kan jag passa på att få lite mer plugghjälp medan jag ändå är där :)) 
 
vad mycket smileys det blir nu ser jag! men är man glad så är man ^^. om mindre än två timmar kommer lönen. då ska vi boka resa till LA! helt otroligt, och spontant! jag björemo och jessica ska åka. 14 nätter 28e oktober. helt sjukt nice! jag har kollat upp lite, och det tar ca 6 tim till san francisco, 4 tim till vegas och 2 tim till mexiko tijuana. nice! vi kommer att få se så mycket, och uppleva en massa härliga delar och sidor av USA. jag ser verkligen fram emot det här. att få se hollywood skylten med egna ögon, bron i san francisco och kasinon i vegas. det kommer verkligen att bli grymt. jag o syrran har alltid sagt att vi ska åka dit i nov det här året. året då jag har fyllt 21 och när vi får ut våra sparpengar. och så blir det så, helt random eftersom det var björemos idé. helt otroligt och underbart :) 
 
på fredag ska jag jobba åt ferlin hela dagen. sen tar jag mig direkt till uppsala och 21-tåget därifrån till syrran i gävle. sen åker vi till mamma o maiken i lingbo på lördag morgon. det är mammas 49års dag :) hon har fixat så att hela familjen ska på teater i ockelbo kl 15 eller något sådant. sen ska vi barn laga en fin middag åt henne. jag är riktigt nöjd med presenterna som jag har köpt till henne, så jag hoppas att hon gillar dom. fast hon blir glad för allt hon får såklart, snälla mamma :) 
 
jag börjar inte jobba sen igen förrän på måndag kväll, så ska se till att hinna träffa fia också medan jag är i obo. det känns bra. allt känns bra. det är sådana här stunder som jag är tacksam för livet. det gäller att ta vara på tiden och utnyttja den. kunna känna att man inte har slösat bort all sin tid i livet utan faktiskt, fullt ut, verkligen har levt :) 

Kommentarer


Kommentera inlägget här: